Повернутись в ті часи (зустріч випускників через 50 років після закінчення коледжу)

7 липня 2019 року

   07 липня 2019 року у ВСП «РК НУБіП України» відбулася зустріч випускників 1969 року. На зустріч приїхали бувші студенти бухгалтерського обліку 31-О, 32-О та 33-О груп. Супроводжували гостей завідувач економічного відділення Мартинова І. М., викладачі Матвійчук Л. А., Мазепа О. М.

   Після закінчення, на той час Рівненського сільськогосподарського технікуму, пройшло 50 років. Багато випускників одержали вищу освіту, стали провідними спеціалістами з бухгалтерського обліку на підприємствах, в організаціях та установах Рівненської області та за її межами, були керівниками господарств.

   Випускники відвідали кабінети, де вони навчалися, музей коледжу, згадали свої студентські роки, кураторів, одним з яких був Віннічук Віталій Михайлович. Було відзначено разючі зміни коледжу.

   Організатор зустрічі Рижук В’ячеслав Миколайович та присутні випускники, висловлюють велику вдячність директору ВСП «РК НУБіП України», заслуженому працівнику освіти України – Корсуну Ярославу Петровичу, за сприяння проведення зустрічі та теплий прийом в стінах рідного закладу.

Любов Матвійчук, викладач економічних дисциплін 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook