Директор коледжу провів підсумкове заняття з технології сільськогосподарського виробництва

11 червня 2019 року
11 червня 2019 року в аудиторії № 9 відбулося підсумкове заняття-конференція з дисципліни «Технологія виробництва сільськогосподарської продукції», яку провів директор коледжу Корсун Ярослав Петрович. Також на занятті були присутні: Мартинова Ірина Миколаївна, завідувач економічного відділення, Олійник Ганна Анатоліївна, голова циклової комісії економічних дисциплін та методист коледжу Балдич Людмила Володимирівна.
Передувала заняттю ретельна підготовка, студенти вивчали різні джерела інформації: періодичні видання – журнал «Економіка АПК», електронні ресурси, нормативні документи. За результатами своїх досліджень здобувачі освіти підготували доповіді, з якими виступили на занятті.
Кравчук Катерина, студентка 21-О групи, виступила з доповіддю «Неврегульовані питання фінансового забезпечення агропромислового комплексу України», у якій розповіла про фінансування агропромислового комплексу та його оцінку в умовах економічних перетворень для виокремлення напрямів оптимальної фінансової політики.
Кухарчук Юлія, студентка 22-О групи, у доповіді «Фінансовий потенціал розвитку аграрного сектора» розповіла про розроблення фінансових механізмів та обґрунтувала ключові напрямки забезпечення збалансованого динамічного розвитку аграрного сектора України.
Вакольчук Алла, студентка 21-О групи, у доповіді «Сезон 2019 року. Насіння зернових», підняла питання про прогнози урожаю на 2019 рік, та проблеми зменшення урожайності різних культур.
Цікавою стала доповідь «Розвиток світових сільськогосподарських ринків», яку підготувала Кравець Софія, студентка 22-О групи. У своєму виступі студентка розповіла про перспективи розвитку світових сільськогосподарських ринків задля формування системи орієнтирів посилення позицій України на світовому експортному ринку.
Соломко Вікторія, студентка 22-О групи, виступила з доповіддю «Виробництво біопалива в Україні», у якій розповіла про роль продовольства в загальній енергетичній проблемі, можливості розв’язання існуючого протиріччя між виробництвом продуктів харчування та біопалива та причини його повільного розвитку в Україні.
Перспектив та проблем використання сучасної техніки в сільського господарських підприємствах торкнулася у своєму виступі Омельковець Ангеліна, студентка 21-О групи, у доповіді «Українська техніка кращає».
Ярослав Петрович коментував і доповнював виступи студентів, пов’язуючи їх з реаліями сьогоднішнього життя та своїм досвідом.
Студенти другого курсу спеціальності «Облік і оподаткування» щиро вдячні Ярославу Петровичу за цікаві і змістовні заняття з дисципліни та отримані знання.
Вікторія Соломко, студентка 22-О групи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook