Грищенко Вікторія: фах міжнародника – мрія мого життя

1 серпня 2019 року
 
- Розкажіть про себе. 
- Мене звати Грищенко Вікторія. Родом я з столиці нашої держави, м. Києва. В цьому році успішно закінчила Ліцей № 227 імені М.М. Громова, який знаходиться на вулиці Маршала Якубовського. Протягом останнього року мене не полишала думка, куди піти вчитися далі. Остаточний мій вибір зупинився на Національному університет біоресурсів і природокористування України спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
 
 
- Чому вирішили здобувати вищу освіту? 
- Завжди знала, що вища освіта просто необхідна для майбутнього працевлаштування та гарної роботи. Також, освіченим громадянам відкриваються нові горизонти в майбутньому.
 
- Звідки Ви дізналися про НУБіП України?
- Про кафедру міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педегогічного факультету дізналася від знайомих, які тут навчаються та з інтернету.
 
- Які переваги НУБіПУ стали вирішальними у виборі навчального закладу?
- Однозначними перевагами є місце розташування університету (живемо поряд), прекрасна територія (зелена оаза в межах Києва). 

- Чому обрали саме спеціальність «Міжнародні відносини»? 
- Тому що ця спеціальність різнопланова, вивчатимуться декілька іноземних мов, зможу більше дізнатися про країни світу та їхні традиції тощо.
 
- Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому? 
- У майбутньому планую працювати в Міністерстві закордонних справ України і гідно представляти нашу державу на міжнародній арені. 
 
 
Розмову провів Сергій Білан,
завідувач кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook