Відгук студентів магістрів спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» факультету тваринництва та водних біоресурсів про викладання дисципліни "Інформаційні технології"

24 липня 2019, 15:26

   Курс «Інформаційні технології у рибництві» пройшов непомітно, але залишив неоціненний багаж знань. Всі завдання здавалися спочатку складними, незрозумілими, нереальними. Але завдяки Таїсії Петрівні Саяпіній, старшому викладачу кафедри інформаційних і дистанційних технологій, поданій інформації у електронному навчальному курсі, та допоміжним ресурсам – все вдалося, і виявилося не таким складним)
   Дуже цікаво було робити те, з чим раніше не зіштовхнулися. Створення постера було необхідним кроком у виконанні магістерської роботи.


А при створені так званих «карт-розуму» була проведена колосальна робота! Адже збір інформації – це просто, а от виділити з неї найважливіші моменти, та подати у вигляді інфографіки – це складний, тривалий процес.


   Але і давно знайома діяльність була доповнена новими навичками, які неодмінно стануть у нагоді.
Особливо сподобались онлайн курси на платформі «Prometeus». Пропоновані навчальні курси наповнені практичною та корисною інформацією інформацією. Деякі отримані знання актуальні у щоденному користуванні, деякі були отримані для розширення кругозору.



   Весь час вивчення курсу «Інформаційних технологій» був сповнений позитивних вражень. І головне залишив багато корисної, необхідної, важливої інформації.



Гаркава Маргарита
Магістр спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура»
факультету тваринництва та водних біоресурсів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook