Юлія Суша: З дитинства я мріяла, щоб моя професія була пов’язана зі світом мас-медіа

17 липня 2019 року
НУБіП України

 Триває вступна кампанія, тривають наші розмови з абітурієнтами. Студенти спеціальності «Журналістика» допомагають випускникам зробити правильний вибір.

    - Розкажіть про себе.
 - Мене звати Юлія Суша. Родом я з невеликого містечка Прилуки Чернігівської області. Закінчила Прилуцьку загальноосвітню школу № 2. Люблю танцювати та читати книжки. Займаю активну громадянську позицію у своєму місті. З дитинства мріяла, щоб моя майбутня професія була пов’язана зі світом мас-медіа.
 
  - Чому Ви вирішили здобувати вищу освіту?
  - Я переконана, що в сучасному світі це необхідно. Окрім того, неможливо самому оволодіти навичками телеведучого. Якщо ж освіта неважлива, то навіщо тоді й у школі вчитися?  
 

 - Звідки Ви дізналися про НУБіП?

- Чимало моїх друзів навчається тут на різних факультетах: гуманітарно-педагогічному, агробіологічному, ветеринарної медицини. Слухаючи їхні розповіді про університет, я зацікавилася і почала самостійно розшукувати інформацію про нього в інтернет-просторі.

- Які переваги стали вирішальними у виборі навчального закладу?

- Я гадаю, вирішальним став авторитет та престижність університету. Також я зважала на те, якими є умови для студентів в НУБіП (за відгуками студентів я зробила висновок, що тут чудово).

- Чому обрали саме спеціальність ``Журналістика´´?

- Ще з малих років я мала непогані ораторські здібності та намагалася всіляко їх розвивати. Неодноразово була ведучою на різних міських заходах, а також проходила практику на місцевому телеканалі. Я завжди хотіла брати активну участь у житті свого народу, висвітлювати правду та боротися за справедливість, яка зараз так необхідна нашому народові.

- Чим цікавитеся окрім навчання?

- У вільний від навчання час захоплююся східним танцями та відвідую секцію жіночого футболу в місцевій дитячій юнацькій спортивній школі .

- Де плануєте працювати у майбутньому?

-  Єдине про що я мрію – це стати в майбутньому видатним журналістом, яким могли справді пишатися, щоб говорячи про ідеали української журналістики, люди згадували моє ім´я.

 

Розмовляла студентка спеціальності «Журналістика»

Марина Когут

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook