Вступна кампанія 2019: вступники обирають НУБіП за гарні можливості працевлаштування

17 липня 2019 року

  Триває прийом документів у магістратуру і бакалаврат. Бажаючі стати студентами і здобути вищу освіту в НУБіП мають широку географію і такий же вибір, адже перелік спеціальностей охоплює дуже багато галузей знань. І щороку збільшується. Не стала винятком і нинішня кампанія.

За перспективність обрав свого часу спеціальність «Облік і оподаткування» випускник Сосницького сільськогосподарського технікуму Олександр Козаченко. Багато випускників нашого технікуму навчають тут, відгуки гарні, вирішив і собі спробувати сили, говорить хлопець. А стосовно фаху, то не секрет, що робота бухгалтера (якщо він дійсно кваліфікований) дуже гарно оплачується.
 

Іван Муха виріс у місті Яворів Львівської області. Після закінчення школи і ліцею пішов служити у Збройні Сили України, воював у зоні АТО. Повернувшись додому вирішив стати справжнім професіоналом в сфорі бухгалтерського обліку та аудиту. Вважає, що саме навчання в НУБіП дасть можливість досягнути поставленої мети.

 Відмінниця і надзвичайно активна дівчина Валентина Опанасенко з села Яблуневе, що на Полтавщині, твердо вирішила: тільки НУБіП (і тому обрала його першим пріоритетом) і тільки «Соціальна робота» (тому подала документи тільки сюди). Дівчина гарно малює, співає, танцює, вишиває, брала активну участь у багатьох районних мистецьких заходах. Тож і фах обрала відповідний – соціальний. Можна сказати, що така активна життєва позиція – то у Опанасенків сімейне. Зараз тато дівчин Микола Миколайович сільський голова, а закінчував теж наш університет: тут разом з дружиною вивчилися на зоотехніків.
   Катерина Барсук приїхала з Херсонщини. Подати документи її привела подруга, теж наша студентка Анастасія Оробець, яка навчається на еколога і багато розповідала про університет і можливості (дівчина навчається в польській групі і планує потрапити на програму міжнародного стажування). Університет дуже гарний, говорить Катерина. Тільки спеціальність я обрала іншу – «Право». Хочу відстоювати права людей, соціальну справедливість і зробити кар’єру. Переконана, НУБіП мені в цьому допоможе.
     І якщо попередні мої співрозмовниці тільки но закінчили школу, то Владислав Прокопенко і Даша Ченцова вже знайомі з фахом, який обрали – «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»: мають дипломи молодших спеціалістів Ніжинського агротехнічного коледжу НУБіП і здобути вищу освіту хочуть теж в базовому навчальному закладі.
Має диплом і Ірина Скибка: закінчила коледж КНЕУ, а от продовжувати навчання хоче в нашому виші. Обрала його за прозорість, можливість навчатися на бюджеті і перспективи працевлаштування. Адже, маючи диплом фінансиста, зможу працювати в банківському секторі, страхових, лізингових компаніях, і не тільки, коментує вона.
Ірина Білоус
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook