НІЖИНСЬКИЙ АГРОТЕХНІЧНИЙ КОЛЕДЖ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

1 липня 2019 року
м. Ніжин, вул. Шевченка, 26
Дорогий друже!
       
        Ти закінчуєш навчання у закладі загальної середньої або  професійно-технічної освіти та знаходишся перед важливим життєвим вибором? Куди піти вчитися і здобути омріяну, престижну професію? Маючи певний життєвий і професійний досвід, нам хотілося б допомогти тобі зробити правильний вибір.
       По-перше, слід обирати професію, яка відповідає твоїм власним можливостям й уподобанням та допоможе найкраще реалізувати себе у житті.  По-друге, обираючи навчальний заклад, зверни увагу на те, які освітні традиції він має.

       01 липня 2019 року в Україні стартувала вступна кампанія і Ніжинський агротехнічний коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України гостинно   відкрив  двері для своїх абітурієнтів.

        Коледж готує фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» на основі базової загальної середньої освіти (після 9 класів) за шістьма спеціальностями: «Агроінженерія»; «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»; «Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології»; «Комп`ютерна інженерія»; «Транспортні технології (автомобільний транспорт)»; «Облік і оподаткування»; на основі повної загальної середньої освіти (після 11 класів) та на основі диплому «Кваліфікованого робітника»  здійснюється набір за всіма спеціальностями,  перерахованими вище. Також  здійснюється набір абітурієнтів за  освітнім ступенем «Бакалавр» зі спеціальності  «Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології».

       В приймальній комісії коледжу створено  всі умови для зручного та швидкого оформлення необхідних документів і комфортного перебування відвідувачів.

       Абітурієнтів радо зустрічають студенти коледжу – члени студентського штабу, які допомагають ознайомитись з умовами вступу, зорієнтуватися у спеціальностях, дають роз’яснення щодо можливих перспектив майбутнього працевлаштування за обраним фахом.

       Абітурієнтам на базі  9 класів  необхідно скласти вступні випробування з математики і української мови;  на базі 11 класів – достатньо подати  для вступу два сертифікати ЗНО 2019 та /або, 2018, 2017 років (перший – з української мови і літератури, а другий – на вибір з трьох предметів: або математики,  або  історії України, або географії); на базі ОКР  «Кваліфікований робітник»  - випробування з української мови та фахове вступне випробування,  за ОС «Бакалавр» зі спеціальності  «Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології» вступники складають фахове вступне випробування.
Якщо ти  бажаєш провести цікаво та з користю роки навчання,
будемо раді бачити тебе в лавах наших студентів.
 
МИ ЧЕКАЄМО САМЕ НА ТЕБЕ!

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook