«ІКТ в освіті, дослідженнях та індустріальних додатках: інтеграція, гармонізація та трансфер знань» (ICTERI-2019)

18 червня 2019, 13:01

    15 міжнародна конференція "ІКТ в освіті, дослідженнях та індустріальних додатках" (ICTERI 2019), яка цього року відбулась у Херсонському державному унiверситеті з 12 по 15 червня 2019 року, зібрала науковців з 9 країн.
   Серед запрошених (за результатами сліпого рецензування наукових статей) і викладачі нашої кафедри: професор Олена Глазунова та доцент Олена Кузьмінська

   Конференція ICTERI впродовж останніх 15 років стала традиційним науково-практичним міжнародним заходом, що об’єднує учених, педагогів, практиків, розробників з різних континентів і країн світу, зацікавлених у поширенні й обміні досвідом у сфері інноваційних технологічних розробок і досягнень, впровадження й використання інформаційно-комунікаційних технологій в освітній, науковій, промисловій галузях.

   Визначальною рисою проведення конференції, що робить її відкритою для учасників з різних куточків світу і розширення міжнародного партнерства, є її переведення з 2010 р. в англомовний формат.

    Цього року у рамках ICTERI-2019 пройшли 5 міжнародних воркшопів:

1) 4th International Workshop on Professional Retraining and Life-Long Learning using ICT: Person-oriented Approach (3L-Person 2019);

2) 7th International Workshop on Information Technologies in Economic Research (ITER 2019);

3) 3nd International Workshop on Rigorous Methods in Software Engineering (RMSE 2019);

4) 5th International Workshop on Theory of Reliability and Markov Modeling for Information Technologies (TheRMIT 2019);

5) 7th Workshop on Computer Simulation in Education (CoSinE 2019): A Workshop in memory of Professor Illia O. Teplytskyi.

  Кращі доповіді учасників рекомендуються до друку у міжнародних виданнях CEUR-WS та Springer, що індексуються у наукометричних базах DBLP, EI-Compendex, Mathematical Reviews, SCImago, Scopus та ін.

    Статті учасників можна переглянути за посиланням http://ceur-ws.org/Vol-2393/

Таїсія Саяпіна
старший викладач кафедри інформаційних і дистанційних технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook