ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДОКТОРА ВЕТЕРИНАРНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА КАРПОВСЬКОГО ВАЛЕНТИНА ІВАНОВИЧА

28 червня 2019 року

28 ЧЕРВНЯ СВЯТКУЄ СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ
КАРПОВСЬКИЙ ВАЛЕНТИН ІВАНОВИЧ,
ВІДОМИЙ УЧЕНИЙ В ГАЛУЗІ ФІЗІОЛОГІЇ ТА ПАТОЛОГІЇ ТВАРИН,
ПРОФЕСОР КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН
ІМ. АКАД. М. Ф. ГУЛОГО,  ДОКТОР ВЕТЕРИНАРНИХ НАУК, ПРОФЕСОР,
АКАДЕМІК НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ,
ЛАУРЕАТ ПРЕМІЇ ІМ. С. З. ҐЖИЦЬКОГО

ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ ВАЛЕНТИНЕ ІВАНОВИЧУ!

Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого щиро вітає Вас із Днем народження і висловлює Вам глибокі почуття вдячності за співпрацю, порядність, вагомий внесок у розвиток науки та освіти!

 

Своє особисте свято Ви зустрічаєте в розквіті професійних і творчих сил. У Вашому житті настав чудовий період, коли будь-які цілі стають досяжними, будь-які перешкоди переборними. Пройдений Вами життєвий шлях, поза сумнівом, є фундаментом для подальших починів і звершень. Добре знаючи Вас, ми впевнені, що Ваша чітка позиція і величезний вантаж знань будуть ще багато років затребувані країною, а попереду у Вас ще немало гідних звершень. Заставою тому - не тільки Ваш багатющий життєвий досвід, але і далекоглядність, мудрість, відповідальність перед своїм колективом, широта мислення і тепле, душевне відношення до колег і учнів, їх потреб і сподівань. Активна науково-педагогічна діяльність, яка проводиться Вами, незмінно сприяє збільшенню обсягів виробництва продукції тваринництва, зростанню ділової активності, зміцненню авторитету нашого колективу. Ви маєте незаперечний авторитет у науковому співтоваристві України. Це підтверджується тим, що Вас черговий раз обрано членом Центральної ради Українського фізіологічного товариства, Головою Асоціації  фізіологів тварин України, академіком-секретарем секції біології Національної академії наук вищої освіти України. Ми цінуємо Вашу постійну турботу і допомогу в рішенні науково-педагогічних та життєвих проблем, перетворенні нашої кафедри на наймогутніший і найавторитетніший підрозділ нашого університету.

Ви — відомий вчений і педагог, мудрий керівник, цілеспрямований та відповідальний лідер, щира і доброзичлива людина. Працюючи на різних посадах, від аспіранта, асистента кафедри до декана факультету, завідувача провідної в Україні кафедри фізіології тварин, Ви сприяли становленню та розвитку української ветеринарної та фізіологічної науки, утвердженню її самоідентифікації та виявили себе як талановитий дослідник і справжній професіонал. Ваша славна трудова біографія - переконливий приклад цілеспрямованості, працьовитості і відповідальності. Всі вершини, які Ви підкорили, - це результат високого служіння справі, професійної майстерності і державного підходу.
Шлях сучасного науковця-педагога не є легким. Але Ви, Валентине Івановичу, — яскравий приклад мудрого, досвідченого, прагматичного діяча. Ви неодноразово доводили свій професіоналізм, чітку непохитну позицію, тверду волю і прагнення до утвердження злагоди і процвітання в колективі. В той же час Ви згуртували навколо себе висококваліфіковану команду однодумців. Це свідчить про те, що Ви є надійним товаришем, відповідальною та щирою людиною. Яскравий, незгасаючий вогонь лідерства, оптимізму, відвертості та водночас виваженості не залишає байдужою жодну людину, гуртує навколо Вас соратників. Почуття гордості за співпрацю з Вами переповнює не лише нас, Ваших колег, а й цілу плеяду Ваших учнів - 2 докторів та 13 кандидатів наук, які обіймають ключові посади в наукових, навчальних та ветеринарних установах.
Ваша значна наукова діяльність чітко відображена у понад 300 наукових та науково-методичних працях, які мають величезне теоретичне і практичне значення, зокрема і для студентства, вихованню і навчанню якого Ви віддаєте багато творчих сил. Всім відома Ваша надзвичайно продуктивна діяльність у двох спеціалізованих вчених радах із захисту докторських дисертацій, вченій раді факультету ветеринарної медицини та науково-технічній раді НДІ здоров’я тварин, Українському фізіологічному товаристві України, редколегіях журналів фахових видань України та Білорусі, Національній академії наук вищої освіти України.
Ваша праця високо цінується не лише науковим співтовариством, а й керівництвом. Ви нагороджені Почесною грамотою за особливі заслуги перед НУБІП України, науковою премією ім. С. З. Ґжицького, відзнакою Асоціації спеціалістів ветеринарної медицини «За вагомий внесок в розвиток ветеринарної медицини дрібних домашніх тварин в Україні», відзнакою Міністерства внутрішніх справ України «За співпрацю», високими нагородами НАН ВО України, що свідчить про визнання Ваших досягнень.


Вельмишановний Валентине Івановичу, дорогий наш колего!

Прийміть самі сердечні поздоровлення з Вашим Днем народження! Хай все краще, що зроблено Вами, отримає розвиток і продовження, хай Ваш багатий досвід, яскраві якості, відповідальне відношення до справи і цілеспрямованість завжди служать гарантом успіху всіх Ваших починань. Бажаємо Вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, сімейного благополуччя і успіхів у Вашій многотрудній діяльності на благо і процвітання нашої Вітчизни. Хай завжди з Вами буде любов, вірна дружба і невтомне жадання життя, а усмішки і радість рідних і близьких людей - цілющим і невичерпним джерелом Вашої енергії.


Хай дороги стеляться крилато,
Будуть чисті, рівні, як струна,
Хай добро не оминає хату,
Як не оминає цвіт весна
Хай здоров’я, радість і достаток
Стеляться, немов вишневий цвіт,
Хай малює доля з буднів свято,
І Господь дарує сотню літ.


За дорученням колективу, завідувач кафедри,
професор Віктор Томчук 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook