Співробітники кафедри механізації тваринництва намітили напрямки покращення процесу підготовки молоді на "Міжнародному дні поля в Україні"

21 червня 2019, 12:09
механіко-технологічний факультет

 21-23 червня 2017 року в УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого (смт Дослідницьке Васильківського району Київської області) відбувся спеціалізований захід "Міжнародні дні поля в Україні / International Field Days Ukraine 2017". Організаторами заходу є DLG Ukraine (DeutscheLand-wirtschafts-Gesellschaft/Німецьке сільськогосподарське товариство), Німецько-Український аграрний демонстраційний і навчальний центр та УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого.

У програмі заходу відбулась демонстрація більше 120 зразків сучасної сільськогосподарської техніки вітчизняного та зарубіжного виробництва, показ техніки в роботі, огляд понад 60 демонстраційних ділянок перспективних сортів та гібридів, засобів захисту та живлення рослин, а також виставки товарів та послуг для АПК. В експозиції «УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого та Партнери – Центр інновацій техніки і технологій» було представлено 22 заводи вітчизняного сільськогосподарського машинобудування та 5 інноваційних технологій вирощування сільськогосподарських культур. Усі три дні захід супроводжувала Програма фахових семінарів, презентацій та майстер-класів.

Співробітники кафедри механізації тваринництва відвідали виставку. Отримали багато інформації, поспілкувалися з фермерами та представниками сільськогосподарських підприємств. Намітили напрямки  в покращенні процесу підготовки молоді з врахуванням виклику часу.

 

 Доцент кафедри механізації тваринництва

Заболотько Олег Олександрович

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook