Міжнародний науково-практичний форум «Сучасні наукові дослідження на шляху до Євроінтеграції" в Таврійському ДАТУ

24 червня 2019, 16:24
м. Мелітополь

21 червня, в Таврійському державному агротехнологічному університеті відбулись урочистості з нагоди відкриття бюста Герою України Д.К. Моторному. Ця подія приурочена до присвоєння університету імені Дмитра Костянтиновича Моторного.

Моторний Дмитро Костянтинович – людина, яка досягла успіху, слави виключно завдяки своїй праці і завзятості. Він пройшов шлях від головного інженера до голови потужного аграрного підприємства, яке очолював понад 50 років. Його по праву називали патріархом українського села, якому він віддав усе до останку — гострий розум, селянську мудрість, свою синівську любов.


Відкриття пам’ятника Дмитру Моторному було приурочене до міжнародного науково-практичного форуму «Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції». Основна його мета – це обговорення поточного стану та перспектив розвитку сучасної науки та вимог до підготовки фахівців європейського рівня. Міжнародний науково-практичний форум «Сучасні наукові дослідження на шляху до Євроінтеграції – це відкритий майданчик для конструктивного діалогу на рівних позиціях представників науки і освіти України і світу із представниками сфер державного управління, бізнесу, виробництва. Всі учасники могли протягом дня відвідати виставку наукових досягнень, яка функціонувала на різних локаціях ТДАТУ.


На  форумі  виступили з доповідями та прийняли участь в обговоренні питань розвитку сучасної науки та техніки науковці механіко-технологічного факультету Геннадій Голуб, Братішко Вячеслав та Ачкевич Оксана.

Доцент кафедри механізації

тваринництва Ачкевич Оксана

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook