ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ, ПРОФЕСОРА ТОМЧУКА ВІКТОРА АНАТОЛІЙОВИЧА

21 червня 2019 року

21 ЧЕРВНЯ СВЯТКУЄ СВІЙ СЛАВНИЙ ЮВІЛЕЙ
ТОМЧУК ВІКТОР АНАТОЛІЙОВИЧ,
ЗАВІДУВАЧ КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН
ІМ. АКАД. М. Ф. ГУЛОГО,
ДОКТОР ВЕТЕРИНАРНИХ НАУК, ПРОФЕСОР,
АКАДЕМІК НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ,
ЗАСЛУЖЕНИЙ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ПРАЦІВНИК НУБіП УКРАЇНИ,
ЛАУРЕАТ ПРЕМІЇ ІМ. С. З. ҐЖИЦЬКОГО


ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ ВІКТОРЕ АНАТОЛІЙОВИЧУ!
Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого щиро вітає Вас
із славним ювілеєм – 60-річчям від дня народження та 35-річчям добленсної науково-педагогічної діяльності!

Ми раді, що свій Ювілей Ви зустрічаєте у повному розквіті сил, сповнений енергії та постійого творчого пошуку. Ви, випускник факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України, свято шануєте та примножуєте славні традиції нашого закладу вищої освіти, рідної кафедри, піклуєтеся про ьрозвиток та удосконалення її наукової та педагогічної діяльності. Ви пройшли нелегкий шлях від аспіранта, молодшого наукового співробітника науково-дослідної лабораторії кафедри біохімії та біотехнології Української сільськогосподарської академії, асистента, доцента, професора кафедри до проректора нашого університету та завідувача однієї з найпотужніших його кафедри - біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого й незалежно від посади Вам завжди були притаманні щирість та доброзичливість.
Сьогодні Ви, провідний український вчений в галузі біохімії, ефективно працюєте у напрямку вивчення молекулярних механізмів регуляції метаболічних процесів в організмі тварин з метою забезпечення України високоякісною продукцією тваринництва. Ви віддаєте багато зусиль та енергії розвиткові рідної кафедри. Саме за Вашого мудрого керівництва вона досягла перших позицій на факультеті та в університеті з наукової та педагогічної діяльності. Ваші плідні науково-педагогічні пошуки відображені у понад 250 наукових та науково-методичних праць, які корисні не тільки для науковців та виробничників, але й для студентства, вихованню і навчанню якого Ви надаєте особливої уваги. Вам безмежно вдячні Ваші учні - аспіранти та студенти за тепле, але вимогливе ставлення до них, що дає можливість успішно опановувати знаннями та навичками. Надзвичайно продуктивною є Ваша праця у двох спеціалізованих вчених радах із захисту докторських дисертацій, вченій раді факультету ветеринарної медицини, науково-технічній раді НДІ здоров’я тварин, біохімічному товаристві України, редколегіях журналів «Птахівництво» та "Біоресурси і природокористування". Ваша нелегкий труд високо цінується не тільки нашим університетом, але й на державному рівні. Ваші нагороди: орден «Знак Пошани» та відзнака «Відмінник аграрної освіти та науки» Міністерства аграрної політики і продовольства України, Подяка міського голови міста Києва, Почесна грамота Кабінету Міністрів України, орден «За заслуги у ветеринарній медицині 3 ступеня», Почесна грамота Міністерства освіти України є цілком заслуженими та відображають Ваше надзвичайно відповідальне ставлення до роботи.


Вельмишановний Вікторе Анатолійовичу!
У цей святковий, памятний день прийміть наші щирі поздоровлення та найкращі побажання. Міцного Вам здоров'я, щастя, благополуччя, творчого натхнення та наснаги у подальшій роботі в ім'я ріної України. Ми гордимося своїм керівником і впевнені, що під Вашим мудрим керівництвом наша кафедра буде мати перші позиції не тільки в університеті, але й далеко за його межами. Нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних та близьких.
Вічної молодості Вашій душі та доброти серцю, здійснення всіх Ваших планів та сподівань!

Вітаємо Вас зі святом!
Нехай життя буде багатим:
На здоров’я і на силу,
І на доленьку щасливу!
На яскраві довгі роки
Без турбот і без мороки.
На прибутки і достаток -
На фінансовий порядок!
На підтримку і повагу,
На рішучість і відвагу,
На тепло і розуміння,
На удачу і везіння.
На шикарний стиль та моду,
Елегантність і на вроду!
На круїзи при погоді,
Відпочинку на природі.
На розумне, добре, вічне,
На строкате й різнобічне,
Словом - на усе прекрасне,
На постійне й своєчасне!
Зичим успіхів, визнання
І великого кохання!

 

Завжди з Вами співробітники кафедри
біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook