Вроцлав-Київ: творча співпраця продовжується

18 червня 2019 року
м. Вроцлав

  У межах освітньої співпраці між НУБіП та Вроцлавським природничим університетом студію естрадного співу «Voytvoice» запросили представляти наш виш на фестивалі святкових заходів, присвячених Дням натуралістів, що проходив у Вроцлаві.

     Цього разу в межах святкових заходів студенти НУБіП не лише продемонстрували свої творчі таланти, а й обмінятися досвідом зі своїми колегами у сфері наукових досягнень біотехнології. Цікавою і пізнавальною була зустріч з ректором Вроцлавського природничого університетупрофесором Тадеушем Тішка, почесними докторами Honoris Causa – колишнім ректором Романом Колач, професором Йозефом Ніцпонь і завідувачем кафедри епіозотології з клінікою птиці та екзотичних тварин Аліною Велічко. Від них колектив “Voytvoice” отримав цінні пам‘ятні подарунки та подяки.
     Дружня творча атмосфера, участь у концертній програмі фестивального свята, обмін досвідом, майстер-класи з естрадного співу, цікаві екскурсії – це безцінні моменти життя, завдяки яким будується ціннісний світогляд, набуваються соціокультурні навички людини, на яких врешті тримається величезна складова освітньої та культурної взаємодії народів.
     Ми щиро вдячні керівництву польського вишу за можливість представляти НУБіП на міжнародному рівні, а привезена Подяка ректору Станіславу Ніколаєнку від його колеги Тадеуша Тішка – найкраще свідчення того, що наша співпраця має якісний і дружній культурно-освітній фундамент.
Ірина Войтюк,
керівник студії естрадного співу «Voytvoice,
доцент кафедри культурології 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook