Відбулася II Міжнародна конференція з проектування, моделювання, виробництва: Інноваційний обмін (DSMIE-2019)

18 червня 2019 року
Луцьк

       12 червня у Луцьку, в приміщенні коворкінг центру «Passage Interdit» відбулося офіційне відкриття II Міжнародної конференції з проектування, моделювання, виробництва: Інноваційний обмін (DSMIE-2019), організованої спільними зусиллями Луцького національного технічного університету та Сумського державного університету, а також  IATDI (International Association for Technological Development and Innovations). Представники ЗВО з усієї України, а також іноземні гості з більше 20-ти країн світу приїхали до обласного центру Волині, аби взяти участь у науковому заході. Офіційною мовою конференції обрали англійську, оскільки на заході присутні вчені із США, Німеччини, Словаччини, Чехії, Хорватії, Грузії, Бельгії, Португалії, Туреччини, Іраку, Китаю та ін. Конференція тривала до 14 червня 2019 р.

        Учасниками конференції були проф Пилипака С.Ф., а також наша колишня аспірантка (нині ст. викл. Сумського національного аграрного університету) Захарова Т.М. Умовою публікації статті, яка має бути проіндексована в наукометричній базі Скопус, є особиста участь в роботі конференції авторів і доповідь одного із них англійською мовою. Таку доповідь виголосила Захарова Т.М., яка є співавтором спільної статті із професорами Пилипакою С.Ф. і Несвідоміним В.М.

        Детальніше про перебіг роботи конференції можна ознайомитися за посиланнями:

http://lutsk-ntu.com.ua/uk/news/u-lucku-startuvala-naypotuzhnisha-mizhnarodna-naukova-konferenciya-roku-dsmie-2019
http://lutsk-ntu.com.ua/uk/uchasniki-naypotuzhnishoyi-mizhnarodnoyi-konferenciyi-roku-dsmie-2019-na-ekskursiyi-u-luckomu-ntu

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook