Розпочалася державна атестація випускників відділення «Ветеринарна медицина» у ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж»

16 червня 2019 року

Розпочалась державна атестація випускників відділення ветеринарної медицини за ОКР «Молодший спеціаліст», яка триватиме з 10 до 20 червня 2019 р. Три групи студентів, загальною кількістю 79 осіб, які виконали навчальний план і були допущені до державної атестації, уже успішно склали перший екзамен з дисципліни «Неінфекційні хвороби сільськогосподарських тварин». Державна екзаменаційна комісія у складі доцента каф. акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин НУБіП України Лакатоша В.М. (голова комісії), директора коледжу Альохіна В.І. (заступника голови комісії), завідувача відділення «Ветеринарна медицина» Овчарука В.М., Саханди Г.А. (секретар ДЕК), провідних викладачів відділення: Овчарук Н.П., Грязнової І.В., Ландаренко Л.С., Шупика О.В. та Шинкарука М.С. уважно заслухала студентів і констатувала, що переважна більшість із них має добрі та відмінні знання з дисципліни.


Слід відмітити, що в коледжі створена гарна матеріальна база, в т.ч. молочна ферма, відремонтовані аудиторії, чудова бібліотека, працюють висококваліфіковані та досвідчені викладачі, добре поставлений навчальний процес. Проводиться робота, за участю міжнародних партнерів, з покращення підготовки студентів. Відчутну допомогу в організації і підвищенні якості викладацької роботи надає коледжу Науково-методичний центр (НМЦ) аграрної освіти, розміщений на його території, технічні можливості якого дозволяють створювати електронні підручники та лекції за сучасними технологіями, методичну літературу та ін. Вражає діючий музей Українського костюма та писанки НМЦ, в якому представлені унікальні зразки костюмів та писанок із усіх регіонів України.


Колеги із відділення «Технології виробництва та переробки продукції тваринництва» (завідувач відділення Вергелес О.П.) провели цікаву і актуальну Міжвузівську науково-практичну конференцію «Актуальні проблеми та перспективи розвитку рибництва» (11.06.2019 р.) в якій брали участь не тільки науковці та викладачі, а і студенти коледжу.
На часі складання екзамену із дисципліни «Інфекційні та інвазійні хвороби сільськогосподарських тварин». Хочу відмітити добру підготовку, організацію і постійний контроль за процесом складання державних екзаменів завідувача відділення "Ветеринарна медицина". Маю впевненість в успішному завершені державної атестації і надію, що значна частина випускників продовжить навчання в університеті уже за ОС «Магістр».

Лакатош В.М.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook