Чому я обираю спеціальність "Міжнародні відносини" на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України

14 червня 2019 року

Розмова з випускником середньої загальноосвітньої школи № 12 міста Києва Данилом Українським.

Звідки Ви дізналися про наш університет та перспективи навчання в ньому?

Зазвичай я проглядаю сторінки університетів та факультетів в мережі Інтернет, де можна отримати актуальну інформацію про заходи та події, що відбуваються в вишах.

На яку спеціальність Ви плануєте вступати?

Одним із найвизначніших чинників мого вибору є погляд в майбутнє! 
В сучасному глобалізованому світі ми постійно зіштовхуємося з міжнаціональною взаємодією на всіх рівнях життя людини. Сучасні економіка, право, туризм нерозривно пов’язані з міжнародними відносинами. В майбутньому, в контексті євроінтеграційних процесів в Україні, міжнародна взаємодія набуде ще більш важливішої ролі для сучасного українського суспільства, тому попит на фахівців у сфері міжнародних відносин буде тільки збільшуватись, а це, відповідно, є доволі важливим аргументом самореалізації в постстуденському житті.

Чому Ви обрали гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України?

Вибір навчання на спеціальності міжнародні відносини саме на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України продиктований практичним аспектом усвідомлення свого майбутнього. Окрім вивчення навчальних курсів за спеціальністю я зможу додатково відвідувати курси іноземних мов, знання яких, в свою чергу, надають мені більше можливостей в реалізації мене як спеціаліста в сучасному насиченому конкуренцією ринку праці.

Вирішальним чинником у виборі мого місця навчання стали програми міжнародного студентського стажування та навчання (за програмою подвійних дипломів) в закордонних вишах, що в свою чергу буде великою перевагою для молодого фахівця після закінчення університету.

Розмову провів доцент кафедри філософії Тарас Горбатюк 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook