16 травня 2019 рна базі юридичного факультету НУБІП УКРАЇНИ пройшла Міжнароднанауково-практична конференція «Екологічна політика і право ЄС та їх імплементація у правову систему України»

16 травня 2019, 12:01

 16 травня 2019 рна базі юридичного факультету НУБІП УКРАЇНИ пройшла Міжнароднанауково-практична конференція  «Екологічна політика і право ЄС та їх імплементація у правову систему України» 

На конференції було розгоянуто проблемні завдання політики і права ЄС у сфері охорони довкілля. У процесі своєї життєдіяльності людина, навіть не бажаючи, та все ж є причиною того, що кількість сміття невпинно збільшується. Тому, проблема екологічного стану довкілля сміття є важливою і актуальною на сьогодні.

На конференції виступили:

Ладиченко Віктор Валерійович,д.ю.н., професор, завідувач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Національного університету біоресурсів і природокористування України, координатор проекту Жана Моне програми Еразмус+ «Єкологічна політика і право ЄС» виступив із доповіддю на тему «INTERNATIONALENVIRONMENTALINFORMATIONACCESSCOOPERATIONFRAMEWORK»

Радослав Ханак,JUDr., Начальник юридичного відділу Європейського спільного підприємства для проекту ITER (Агентство ЄС), Теодора Костула, стажер юридичного відділу Європейського спільного підприємства для проекту ITER (Агентство ЄС) виступив із доповіддю на тему «LEGISLATIONONNUCLEARSAFETY».

Зіха Іржі,к.ю.н., старший викладач факультету менеджменту і економіки Університету Томаша Баті, виступивіздоповіддюнатему«WASTELEGISLATIONOFTHEEUROPEANUNIONANDITSREFLECTONINTHEASSOCIATIONAGREEMENTWITHUKRAINE».

Каплова Ольга,к.ю.н., старший викладач факультету менеджменту і економіки Університету Томаша Баті, виступивіздоповіддюнатему«МУНИЦИПАЛИТЕТ КАК ПРОИЗВОДИТЕЛЬ ОТХОДОВ И РЕГУЛЯТОР ОТХОДОВ В МУНИЦИПАЛИТЕТЕ».

СмекаловаЛенка,к.ю.н., старший викладач факультету менеджменту і економіки Університету Томаша Баті, виступив із доповіддю на тему «SUPPORTOFTHEMUNICIPALWASTEMANAGEMENTBYEUROPEANUNIONCOHESIO NPOLICY»

Салавор Оксана Мирославівна, учасник проектів FoodPro та EcoPro, к.т.н., доцент кафедри екології та збалансованого природокористування НУХТ,виступив із доповіддю на тему «ФОРМУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ СВІДОМОСТІ УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ НА ЗАСАДАХ ЦІННОСТЕЙ І КРАЩИХ ПРАКТИК ЗАХИСТУ ДОВКІЛЛЯ В ЄС».

Карнаух Олена Володимирівна, аспірант кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Національного університету біоресурсів та природокористування України, адвокат, голова Адвокатського бюро «Олени Карнаух», виступив із доповіддю на тему «ОСОБЛИВОСТІ СТАТУСУ ТА ПОВНОВАЖЕНЬ СУБЄКТІВ АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ПОВОДЖЕННЯ З ПРОМИСЛОВИМИ ВІДХОДАМИ В УКРАЇНІ».


Ємельяненко Карім Олегович,к.ю.н., керівник Київської обласної дирекції Всеукраїнської асоціації сільських, селищних та міських рад, «ОСОБЛИВОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ».

 

 

Кідалова Наталія Олександрівна, асистент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Національного університету біоресурсів та природокористування України, «ПРОБЛЕМИ ДЕРЖАВНОГО ОБЛІКУ ОБ'ЄКТІВ СТРАТЕГІЧНОГО ЗНАЧЕННЯ». 

Василевська Анастасія Валеріївна, студентка 1 курсу 1 групи юридичного факультету університету біоресурсів і природокористування України, «МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ ЕКОЛОГО-ОРІЄНТОВАНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМТВА». Науковий керівник: старший викладач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Кідалова Н.О.

 

 

Разом із гостями з чеської республіки відвідали правове регулювання державних закупівельні ЄС.

Асистент кафедри 

міжнародного права та порівянльного правознавства,

к.ю.н., Вітів В.А.

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook