Член гуртка "Дорадник" Ірина Дранко – призер II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм»

2 квітня 2019, 14:10

 

 

 

     28 березня 2019 року на базі Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм». Конкурс проводився у два етапи: перший – заочний (рецензування студентських наукових робіт), другий – очний (підсумкова науково-практична конференція щодо захисту робіт).

     Роботу конференції розпочав проректор з науково-педагогічної роботи, професор Володимир Єрмаченко, зазначивши, що на розгляд галузевій конкурсній комісії було надіслано 106 студентських наукових робіт, виконаних представниками 58 вищих навчальних закладів з усіх регіонів України. До участі в підсумковій науково-практичній конференції галузева конкурсна комісія допустила 27 кращих робіт.
     НУБіП України представляла Ірина Дранко, студентка 1 курсу спеціальності «Туризм» з темою «Екологічний туризм пріоритетний напрям сталого розвитку» (науковий керівник в.о. завідувача кафедри аграрного консалтингу і туризму ННІ післядипломної освіти, к.е.н., доцент Ірина Кудінова).

     Прилюдний захист студентських конкурсних робіт проходив у дружній атмосфері, учасники з різних університетів України активно брали участь в дискусії. Ірина Дранко гідно представила результати роботи і рідний університет – на високому рівні доповіла про отримані результати, змістовно відповідала на запитання у обговоренні доповіді. Дана робота викликала значний інтерес у журі конкурсу, які відзначили, що тематика роботи дуже цікава і оригінальна.

     Ірина Дранко була нагороджена дипломом III ступеня за перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм» у 2018-2019 навчальному році, а її науковий керівник Ірина Кудінова відзначена подякою за керівництво науковою роботою переможця II туру.

  

     Свою наукову роботу Ірина Дранко виконувала у рамках діяльності студентського наукового гуртка «Дорадник» (керівник – в.о. завідувача кафедри аграрного консалтингу і туризму, к.е.н., доцент Ірина Кудіновакафедри аграрного консалтингу і туризму.
Ірина щиро вдячна науковому керівникові та всім викладачам за отримані цікаві знання, набутий практичний досвід та жагу до всього нового.

Вітаємо переможницю конкурсу Ірину Дранко та її наукового керівника, доцента Ірину Кудінову з цим успіхом і бажаємо Ірині успіхів на шляху до самореалізації і професійного визнання, а керівнику творчої наснаги та талановитих студентів.

 

Ірина Кудінова,

керівник гуртка "Дорадник"

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook