Гурток «Робототехніка» - призер VIII Фестивалю студентської науки

6 червня 2019 року

IMG 5138

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України 18 травня за головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося урочисте нагородження переможців та призерів VIII Фестивалю студентської науки. Гуртки-переможці від кожного структурного підрозділу активно боролися за перемогу у II етапі Фестивалю.

Бережанський агротехнічний коледж у фіналі «Фестивалю студентської науки-2019» представляв науковий студентський гурток «Робототехніка», який конкурував з іншими 24 гуртками базового закладу та регіональних підрозділів.

2019IMG 5135

Науковий гурток представляв студент 3 курсу спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» Пшеничняк Олександр (науковий керівник викладач-методист Штогрин Сергій Степанович). Доповідач ознайомив журі та всіх присутніх з основними досягненнями та розробленими проектами протягом 2018-2019 навчального року. А ділитися дійсно було чим!!! Навчальний рік був багатим на події та студентські досягнення.

У результаті запеклої боротьби, оцінювання відповідей на питання вельмишановного журі та присутніх, студентський науковий гурток «Робототехніка», вперше отримав диплом IІ ступеня у фіналі VIII Фестивалю студентської науки.

 Вітаємо студентів з перемогою та бажаємо подальших творчих успіхів та креативних ідей, і ніколи не зупинятись на досягнутому!!!

Штогрин Сергій Степанович,
науковий керівник викладач-методист 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook