Справжня журналістика: modus vivendі

6 червня 2019 року

 У Національному університеті біоресурсів і природокористування України триває Тиждень журналістики. У рамках цього заходу 5 червня до нас в alma-mater завітала неймовірно успішна, талановита і просто прекрасна жінка Лариса Валентинівна Дроздова. А ще вона відомий продюсер, медіатренер, співзасновниця та член правління Всеукраїнської асоціації медійників. Лариса Валентинівна вже тривалий час працює на телебаченні і зазначила, що обожнює свою професію.

Пані Лариса розповідала свої життєві історії, як потрапила на телебачення, про кого вимушена була писати і як проходить робота з зірками. Ми, студенти-журналісти, ставили питання, які нас цікавили, і отримували креативні, дуже потрібні відповіді, які знадобляться нам для подальшого професійного розвитку.

Лариса Валентинівна запитувала, чому ми обрали журналістику, як ми зробили цей непростий вибір, чи не змінили думку, провчившись 1 рік за цією спеціальністю, і чи хочемо продовжувати розвиватися у цій сфері. Розмова була жвавою, невимушеною, цікавою, «незагнаною» в жодні рамки.
Дуже приємно, коли до нашого університету приходять такі талановиті люди, а ще приємніше, якщо вони стають нашими наставниками.

Cтудентки І курсу спеціальності «Журналістика»
Близнюк Наталія, Іконнікова Катерина

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook