Вітаємо з Днем журналіста!

6 червня 2019 року
НУБіП України

 

День журналіста — це не тільки професійне свято працівників засобів масової інформації. Це свято загальнонародне, тому що важко уявити сучасне суспільство без інформації, без професійного погляду на події та факти нашого життя. То ж у це свято хочеться віддати належне та привітати теплими словами нашу маленьку творчу сім’ю. Щиро вітаємо вас з професійним святом — Днем журналіста.
Неможливо уявити сучасне суспільство позбавленим інформації, комунікаційних мереж, особистого неупередженого осмислення подій фактів журналістами, чесного їх оприлюднення. Ви продовжуєте кращі традиції вітчизняної і світової журналістики, несете правду про найважливіші події життя країни, області, суспільства. Вам під силу зробити світ набагато добрішим і простішим, врятувати його від приниження і образ. Хочемо побажати вам вдачі, адже ваша сила у слові, а воно, як то кажуть, може все.
Майбутні журналісти щиро вдячні викладачам та працівникам кафедри журналістики та мовної комунікації за надання безцінного досвіду, адже Ви – наш приклад для наслідування!

Бухарова Юлія, Хлопчанюк Вікторія

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook