Консультантів ЮК "Захист та справедливість", НУБіП України нагородили черговими нагородами

28 травня 2019, 14:42

Відповідно до наказу Правобережного київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги №13 від 27 травня 2019 року «За вагомий особистий внесок у підвищення правової свідомості, культури та освіченості населення та з нагоди Дня науки» консультантам юридичної клініки «Захист і Справедливість», Національного університету біоресурсів і природокористування України Мудряк Марині, Бутіній Марині та Олексієнко Маргариті, висловлено подяку  та урочисто у вівторок, 28 травня, С. Бреусом, директором  Правобережного київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги вручено подяки.

 

Церемонія нагородження  відбулася у Солом’янській районній у місті Києві державній адміністрації .

 

Зі свого боку, ми, студенти-клініцисти,  висловили вдячність керівництву Правобережного київського місцевого центру за дружній прийом і висловили надію, що це лише успішний початок нашої співпраці.

 

 

Також хотіли б щиро подякувати нашим наставникам, керівникам юридичної клініки «Захист і Справедливість», Національного університету біоресурсів і природокористування України,  Сергію Олександровичу та Наталії Олександрівні, за те, що вони ніколи  не шкодують сил і часу й завжди спрямовують наш талант на досягнення успіху в тій чи іншій справі. Ми переконані, що нас чекають нові звершення та перемоги, а згуртованою командою, яку Ви очолюєте, ми досягнемо успіху, бо ми – велика сила, сформована на взаємній повазі один до одного, відповідальності за прийняті рішення, впевненості у власному виборі.

Консультант ЮК

"Захист та Справедливість", НУБіП України,

Мудряк Марина

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook