«170 шахістів – 121 річниці НУБіП»: перемогу виборов факультет тваринництва та водних біоресурсів

31 травня 2019 року
Kyiv

 31 травня під каштанами на Алеї слави пройшов тепер уже традиційний шаховий турнір. 

  За звання сильнішого у ньому змагалися 80 викладачів і 80 студентів, до яких приєдналися 10 іноземних слухачів НУБіП, які виставили команду «Легіон 2019».

Нагадаємо, що у минулому році за звання сильнішого змагалися 60 викладачів і 60 студентів, до яких приєдналися 18 іноземних слухачів НУБіП, які виставили команду «Легіон 2018». До складу якої увійшли  громадяни Гани, Китаю, Камеруну, Йорданії та Таджикистану, таким чином турнір став міжнародним. Титул переможця та омріяний кубок дістався шахістам економічного факультету,  2-ге місце посіли  представники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, а замкнув трійку лідерів факультет конструювання та дизайну.

 «Упродовж року ми проводили змагання з шахів і ось вони переросли в унікальне шоу, говорить автор ідеї проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Приємно, що наша задумка, яку почали формувати ще у вересні позаминулого року, знову переросла у таке чудове свято». «Любо, що такий водночас масштабний та унікальний захід, який проходить сьогодні, тепер – традиція, а кожен хто долучився до цього є творцем історії нашої Alma Mater», приєдналась до вітальних слів начальник відділу виховної роботи та студентських справ Анна Хижняк.

Головним суддею змагань виступив провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ Микола Литвин, якому допомагали, президент Шахового клубу НУБіП Михайло Данильчук і провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ Віталій Жовнер.

Як відомо турнір проходив за швейцарською системою, а тривалість партії сягала 10 хвилин. Упродовж турніру було зіграно 318 шахових партій. І  титул переможця та омріяний кубок, який вручили на святкуванні Дня університету, дістався шахістам факультету тваринництва та водних біоресурсів, 2-ге місце посіли представники ННІ лісового і садово-паркового господарства, а замкнув трійку лідерів факультет конструювання та дизайну.

     Думаю кожен, хто долучився до цього турніру – чи то учасник, чи то глядач, – з впевненістю скаже: міжнародний турнір «Під каштанами на Алеї Слави» залишив найяскравіші враження!

Анастасія Стародуб

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook