Волейбол, як стиль життя: турнір з паркового волейболу серед гуртожитків НУБіП розпочато

16 травня 2019 року
Kyiv

         Волейбол – цікава, захоплююча за напруженням боротьби спортивна гра. Нею займається значна частина молоді і, звичайно, багато хто прагне досягнути спортивних висот. Але, щоб демонструвати в такій грі майстерність, треба пройти досить великий шлях підготовки.

        Ця підготовка починається з перших кроків гравця у волейболі і закінчується з його відходом зі спорту. Зрозуміло, що оволодіти майстерністю вдається не з перших занять. Вирішити цю проблему якнайшвидше – завдання, яке хвилює гравця і його тренера.

16 травня на спортивному майданчику між гуртожитками № 2 та №8 студентського містечка НУБіП України пройшов традиційний волейбольний турнір з паркового волейболу серед гуртожитків НУБіП розпочато серед молодіжних команд студентів, ННП та адміністрації.  

Урочисто, під музику та оплески вболівальників з відкрили турнір  Сергій Стецюк, директор студентського містечка НУБіП України та Анна Хижняк, начальник відділу виховної роботи та студентських справ, які представили учасників турніру, а також гостей.

«Волейбол - це унікальна гра, яка всебічно розвиває особистість. З фізичної точки волейбол розвиває у гравців витривалість, швидкість реакції, рухливість, координацію та, в цілому, загальний фізичний стан, адже під час  гри задіяні усі групи м’язів тіла; також удосконалюються психологічні якості, такі як: згуртованість, вміння працювати у команді, наполегливість і терпіння», поділилась з учасниками Анна Хижяк.

Турнір проводився за коловою системою з двох партій до 15 очок.  На турнірі було представлено 13 команд: «МОНЕТКА», гуртожиток №1, «АППОЛОН», гуртожиток №8, «МОНСТР», гуртожиток №2, «П’ЯТЬОРКА», гуртожиток №5, «ВКУСНЯШКА», гуртожиток №9, «НАВІ»,  гуртожиток №6, «КІВЗ», гуртожиток №11, «АЙТІ», гуртожиток №7, «КАТОК», гуртожиток №8, «КЛУБНІЧКА», гуртожиток №3, «МЕХАНІК», гуртожиток №5, «ЛУНТІК», гуртожиток №2, «ДУБЛЬ», гуртожиток №1. Усі команди показали захоплюючу, гідну, якісну гру та високий рівень підготовки. 

 

Не забувайте, що життя - це гра. І якщо ти граєш у волейбол, ти - унікальний!!!

 

Анастасія Стародуб

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook