У День Університету на факультеті ветеринарної медицини пройшли зустрічі випускників

4 червня 2019, 10:06

31 травня, у День Університету, на факультеті ветеринарної медицини традиційно пройшли зустрічі випускників ювілейних дат випуску. У цей день до факультету завітали випускники 1974, 1984, 1989 та 1994 років.


Першим зустрічав випускників заступник декана факультету ветеринарної медицини кандидат ветеринарних наук, доцент Данілов Василь Бенедиктович, який повідав чим зараз живе факультет, у чому перемагає та як змінюється з плином часу.

Вітали гостей і декани факультету різних років. Перед випускниками виступив доктор ветеринарних наук, професор, член-кореспондент НААН України, Заслужений діяч науки і техніки України, академік Академії наук вищої освіти України Мазуркевич Анатолій Йосипович, який згадав студентські роки свої, учасників зустрічі та впізнав серед присутніх в залі найактивніших своїх студентів. Вітав гостей доктор ветеринарних наук, професор, заслужений працівник народної освіти України, відмінник освіти України, відмінник аграрної освіти та науки Рудик Станіслав Костянтинович, який привітав учасників зустрічі, згадав історію рідної Альма-матер.


Серед випускників взяв слово випускник 1974 року, доктор ветеринарних наук, професор Прус Михайло Петрович.


Студенти факультету ветеринарної медицини підготували концерт для випускників-ювілярів.

Наталія Михайленко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook