День університету – свято спорту і здорового способу життя

31 травня 2019, 12:00

  П'ять днів поспіль, з 27 по 31 травня 2019 року, тривав спортивний марафон, присвячений 121-й річниці нашої Альма-матерНУБіП України.
Протягом цього часу відбулися фінальна гра з футболу на кубок ректора, традиційний шаховий турнір на Алеї слави «121 шахіст – 121 річниці НУБіП України», фінальний турнір на кубок проректора «Шаховий король НУБіП України», дводенний фінал 62-ої спартакіади студентів та спартакіади науково-педагогічних працівників університету, було відновлено легкоатлетичну естафету «Голосіївське кільце».
У святковий сонячний день 31 травня в університеті традиційно проведено фізкультурно-спортивне свято серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників НУБіП України, а також змагання 62-ої спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року – спортивне дійство, яке є доброю традицією формування здорового способу життя і зміцнення здоров'я науково-педагогічних працівників та студентів нашого університету.
У кожному виді змагань у святковий день тривала запекла боротьба, кожен учасник намагався перемогти і вписати себе в історичну скарбничку університетських спортивних досягнень та рекордів.

Програма змагань була різноманітною: тут і бочче, і колективне присідання, і корпоративна сила, і перетягування канату… І що цікаво – змагалися не лише студенти, а й науково-педагогічні працівники, а приклад показували декани факультетів і директори ННІ.
У змаганнях з колективного присідання, де по 5 жінок від факультету синхронно присідали (час на виконання присідань – до 5 хвилин), економічний факультет посів 5 місце – 123 присідання за 2 хв. 53,7 сек.

На футбольному полі стадіону проходили і змагання під назвою «Корпоративна сила» (учасники команди переносять знаряддям, закріпленим 8-ма мотузками, дерев’яні кубики у визначене місце і ставлять 4 кубики в піраміду один на один. Кубик з однієї сторони пофарбований в інший колір, тож кубики в піраміду складаються так, щоб пофарбована сторона кожного кубика була в одній площині).

За результатами змагань з корпоративної сили місця серед збірних команд ННІ/факультетів - 4 місце – економічний факультет – 4 кубики за 4 хв. 12 сек.

Студентам є на кого рівнятися, адже у День університету проходили і змагання на розгадування судоку між завідувачами кафедр НУБіП України, де 1 місце виборола Інна Лазаришина - завідувач кафедри статистики та економічного аналізу.



Свято спорту і здорового способу життя відбулось! Вітаємо студентський та викладацький колектив з 121-ю річницею НУБіП України! Бажаємо процвітання нашій Альма-матер, славетному НУБіП України!

Геннадій Ржевський,
директор Навчально-наукового центру
виховної роботи і соціального розвитку

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook