Вдосконалення педагогічної майстерності викладачів Центру полоністики НУБіП України

28 травня 2019 року

 25 травня 2019 р. представники Центру полоністики НУБіП України взяли участь у Міжнародному науково-практичному семінарі для викладачів польської мови як іноземної, організованому та проведеному за підтримки Посольства Республіки Польща в Україні досвідченими методистами Міжнародної школи польської мови GLOSSA, що знаходиться у Кракові. Цьогорічна зустріч професіоналів та любителів польської мови відбулася на базі Інституту філології Київського національного університету ім. Т. Шевченка та зібрала понад 150 учасників із різних куточків України. 

 

Програма семінару складалася з кількох сесій, присвячених розвитку основних комунікативних вмінь та навичок студентів у традиційний та новаторський способи. Спікер Єжи Терка – досвідчений викладач польської мови для іноземців, випускник Яґеллонського університету, власним прикладом із залученням присутніх показав інноваційні методики роботи з текстом, використання таблиць, ілюстрацій та ігор заради кращого сприйняття мови та осучаснений варіант домашнього завдання за допомогою електронної платформи в Інтернеті. 
 
 
 
Робота семінару була насичена цікавими ідеями, зустрічами, дискусіями, спілкуванням з однодумцями. Під час перерв можна було також ознайомитися із навчально-методичною літературою, яку представляла між іншим компанія «Лінгвіст», з якою наш університет має тісну довготривалу співпрацю.
 
   
 
Приємним бонусом на завершення стало вручення сертифікатів учасникам. Дякуємо Міжнародній школі польської мови GLOSSA за захід, проведений на такому високому рівні, та з нетерпінням чекаємо на подальші зустрічі.

 

Оксана Захуцька,
директор Центру полоністики НУБіП України

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook