Спортивне орієнтування на Хрещатику – спортсмени відсвяткували День Києва 2019 разом з гостями столиці

26 травня 2019, 21:18
м. Київ

Спортсмени-орієнтувальники приєднались до киян і гостей міста відзначивши «День Києва 2019»  змаганнями на центральних вулицях столиці і в Ботанічному саду Києва 24-26 травня 2019 року. На головних вулицях столиці презентували спортивне орієнтування більше 300 спортсменів з різних областей України і гості з Норвегії, Великої Британії, Гонконгу, Молдови та інших країн.

Змагання проводили Управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Міністерство молоді та спорту України, Федерація спортивного орієнтування України, безпосередню організацію змагань здійснював клуб спортивного орієнтування «Оріон», голова клубу Володимир Кудрін. Для учасників змагань підготовлена детальна інформація, яка подана у Бюлетені №2 відповідно до Регламенту змагань затвердженого Мінмолодьспортом України

До програми триденних змагань «Кубок столиці 2019» входила низки змагань зі спортивного орієнтування бігом:

- світові рейтингові змагання Міжнародної федерації орієнтування (IOF), змагання найсильніших спортсменів у елітних групах серед чоловіків М21Е і жінок W21Е;

- етапи кубку України серед чоловіків і жінок у вікових групах Ч21Е і Ж21Е;

- всеукраїнські змагання «Кубок столиці 2019» серед дорослих, ветеранів, юніорів, юнаків, дітей у  вікових групах від 12 років до 80 років та дітей. Наймолодшим учасникам змагань виповнилось лише 4 роки.

Серед призерів змагань традиційно є і студенти НУБіП України. За підсумками трьох днів змагань у групі Ч21Е 2 місце зайняв Євгеній Бриндак, студент факультету конструювання та дизайну, член юніорської збірної команди України, кандидат у майстри спорту України зі спортивного орієнтування, Євгеній також зайняв 2 і 3 місця на етапах кубку України і світових рангових змаганнях: 

 

У групі Ж21 1 місце зайняла  Олександра Пархоменко, аспірантка факультету інформаційних технологій, майстер спорту України зі спортивного орієнтування.  

 

Перший день змагань проходив на території Ботанічного саду, 2 і 3 дні старт і фініш розміщався на Хрещатику – головній вулиці столиці.

Протоколи змагань по дистанціях, групах, спліти з проходженням спортсменами кожного етапу між контрольними пунктами на дистанціях розміщені на сайті Федерації спортивного орієнтування України (http://orientsumy.com.ua/index.php).

 

Бюлетень №2 / Регламент / Список заявлених >>>

24.05.2019 Параметри дистанції / Стартовий протокол / Онлайн результати / Результати / спліти / Фотоальбом

25.05.2019 Параметри дистанції / Стартовий протокол / Онлайн результати / Результати / спліти /

26.05.2019 Параметри дистанціїСтартовий протокол / Онлайн результати / Результати / спліти / Сума 3-х днів

Просмотров: 596 | Добавил: kiev-orient | Рейтинг: 5.0/2 |

 

Бажаємо спортсменам подальших успішних стартів на чемпіонатах України і міжнародних змагання!

 

В’ячеслав Пархоменко,
заступник завідувача кафедри фізичного виховання

 гуманітарно-педагогічного факультету
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook