Спеціальні об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту

29 травня 2019 року

 Якісне та безпечне навчання - ось головний пріорітет  нашого коледжу!

        29 травня співробітники Ірпінського МВ ГУ ДСНС України у Київській області завітали до ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» з метою роз’яснення працівникам і студентам основних правил безпеки життєдіяльності та проведення протипожежного тренування. Під час зустрічі представник Ірпінського МВ ГУ ДСНС у Київській області, лейтенант служби цивільного захисту А.О. Саприкін, розповів про статистику пожеж і надзвичайних подій, причини їх виникнення та трагічні наслідки. Після цього співробітники ДСНС детально пояснили основні правила безпечної поведінки в побуті та на вулиці, а також проінформували, як уникнути біди в тій чи іншій небезпечній ситуації. Окремо рятувальники пояснили порядок першочергових заходів, які необхідно вживати у разі виникнення пожежі, при виявленні вибухонебезпечних предметів чи в іншій надзвичайній ситуації. Нагадали правила  поведінки на воді в купальний період.
Практичною частиною навчання було гасіння порошковим вогнегасником осередку полум’я, у якому брали активну участь наші студенти. Зокрема, Колесник Артем, студент групи 107-К, мав змогу переодягнутися в спеціальний костюм працівників пожежної служби і відчути особисто всі переваги та недоліки цієї професії.
Як показує практика, ліквідація пожеж на ранніх стадіях часто відіграє вирішальну роль. У цьому випадку всі повинні вміти користуватися первинними засобами пожежогасіння, а також знати порядок дій у разі виникнення пожежі.
Щербакова А.П., інженер з охорони праці
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook