Олімпіада з економічних дисциплін

22 травня 2019 року

 

IMG 0203

22 травня 2019 року відбулась Університетська студентська олімпіада з економічних дисциплін між студентами коледжів Західного регіону, яка традиційно проводиться на базі Львівського національного аграрного університету.

Мета олімпіади - виявлення обдарованих студентів і підвищення інтересу до вивчення економічних дисциплін.

Олімпіада була проведена у формі комп’ютерного тестування в системі MOODLE з таких дисциплін: «Економіка», «Бухгалтерський облік», «Фінанси», «Підприємництво», «Менеджмент», «Маркетинг», «Право», «Інформаційні технології».

За перемогу боролись 153 студенти з 22 коледжів західних областей України.

Наш коледж представляли студенти групи О-31М спеціальності «Облік і оподаткування» Кінаш Ірина та Цаволик Марія, групи Ек-31М спеціальності «Економіка» Підгірняк Марія, групи П-31М спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Заневич Софія, які гідно презентували свій навчальний заклад.

За підсумками оцінювання були відзначені:

  • Заневич Софія – отримала Диплом першого ступеня,
  • Кінаш Ірина – отримала Диплом другого ступеня,
  • Цаволик Марія – Грамоту у номінації «За високий рівень практичної підготовки»,
  • Підгірняк Марія – Грамоту у номінації «За системність мислення».

Керівники-викладачі циклової комісії спеціальних економічних дисциплін, Рудник В. І. та Андрусяк О.Б. – Подяку за підготовку студентів до олімпіади та хороші знання своїх підопічних.

IMG 0198IMG 0191Під час проведення олімпіади панували робочий настрій, доброзичлива атмосфера і дух змагальності в досягненні високих результатів.

Потрібно відзначити злагоджену, високопрофесійну роботу оргкомітету, який на високому рівні організував зустріч усіх учасників олімпіади та членів журі і створив оптимальні умови для успішного перебігу змагань для олімпійців.

Вітаємо наших переможців і бажаємо їм успіхів, нових досягнень і перемог.

Рудник В.І.,
викладач циклової комісії спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook