Легкоатлетична естафета «Голосіївське кільце»: переможці, враження і емоції

28 травня 2019, 9:36
м. Київ НУБіП України

 

 

Після тривалої перерви відродилася чудова традиція університету – легкоатлетична естафета «Голосіївське кільце». Вона зібрала майже тисячу бажаючих пробігти дистанцію у 1200 метрів і пройшла справді святково – з піснями, усмішками і жартами.

    Такі забіги дуже об’єднують, адже участь взяли буквально всі – від ректора університету Станіслава Ніколаєнка і голови Наглядової ради Миколи Томенка (які, до речі, витримали темп достойно і прибігли серед викладачів першими), кращих спортсменів нашого вишу і до викладачів, які давненько не виходили на стадіон. Ба, навіть, гостей: поза конкурсом виступила збірна КНТЕУ. У підсумку – естафета перетворилася на свято. Скажу чесно, не очікувала стільки бажаючих, які із таким задоволенням пробігли.

     Перше місце легкоатлетичної естафети «Голосіївське кільце» здобули спортсмени факультету аграрного менеджментудруге – конструювання та дизайну і третє – ветеринарної медициниОстанні, до речі, разом з гуманітарно-педагогічним факультетом, отримали окрему відзнаку – за масовість, представивши по п’ять команд. Та навіть не нагороди стали основним, а емоції учасників.

     Все дуже добре, із задоволенням би повторили, поділилися враженнями срібні призери – лекоатлети факультету конструювання та дизайну Юлія Остороушко і Сергій Криницький.

     А от для проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші цей досвід став, можливо, одним з найцікавіших, адже сьогодні він біг маршрут, на якому сорок років тому виборов перемогу.

     Підсумувати ж загальні враження, на які учасники були дуже і дуже щедрі, можна словами керівника офісу ректора Анни Бондаренкохочу ще! Тож, сподіваємося, «Голосіївське кільце»отримало новий старт і стане традиційним.

Ірина Білоус

Фото: Геннадій Кушанов

Фотозвіт:

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 
 
 
 

Репост: https://nubip.edu.ua/node/61397

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook