Регіональний конкурс «Студент року-2019»

17 травня 2019 року

16 травня 2019 року на базі Рожищенського коледжу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького відбувся регіональний конкурс «Студент року – 2019» серед студентів вищих закладів освіти І-ІІ рівнів акредитації Міністерства освіти і науки України.

Метою конкурсу є розвиток творчих здібностей студентів, підтримка обдарованої молоді, забезпечення якісного і змістовного студентського дозвілля, підвищення ефективності навчально-виховного процесу, забезпечення виховання духовності та культури студентів.

Учасниками конкурсу були 10 студентів аграрних коледжів Рівненської, Львівської та Волинської областей – Західного регіону.

Конкурсна програма складалася із трьох етапів: «Візитка», «Інтелектуальний конкурс» та «Світ моїх захоплень».

Учасники конкурсної програми креативно підійшли до вирішення поставлених завдань і кожен із них мав свій неповторний стиль. Вони продемонстрували свої навчальні, наукові та творчі досягнення, проявили багатогранність свого розвитку, показали себе як творчі та обдаровані особистості, лідери студентської молоді.

ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» гідно представляв на конкурсі Трофимчук Сергій, студент 31-ІП групи (відділення програмування). Після нелегкої «боротьби» Сергій зайняв за кількістю балів друге місце і отримав диплом учасника та переможця у номінації «Талант».

Щиро вітаємо нашого конкурсанта!!!

Дякуємо за гідне представлення нашого коледжу на регіональному етапі. Бажаємо реалізації творчих та інтелектуальних здібностей.

 

Юлія Юхимчук, Оксана Куделя, викладачів відділення програмування


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook