Наша перемога у фінальному етапі ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!

5 квітня 2019 року

 Надзвичайно приємною подією для ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» стала перемога студентки спеціальності «Право» (групи 11-Ю)Кухарук Світлани Вікторівни у ІХ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

За результатами перевірки робіт фінального етапу Конкурсу (Наказ Міністерства освіти і науки України від 01.04.2019 року № 418)Світлана Кухарукпосіла почесне ІІІ місце серед студентів закладів вищої освіти України (технікуми і коледжі, негуманітарний профіль).

Для здобуття перемоги учасниці Конкурсу необхідно було не тільки вміти грамотно та аргументовано висловлювати свої думки, добре знати орфографію та пунктуацію української мови, займатись дослідницько-пошуковою діяльністю творчого доробку Т.Г.Шевченка, але й мати неординарний підхід до аналізу суспільних процесів, глибокі та міцні знання з історії України, уміння порівнювати, аналізувати, встановлювати причинно–наслідкові зв’язки.

Наставниця, яка підготувала переможця, - викладач гуманітарних дисциплін Троцюк Вікторія Віталіївна.

Вітаємо з перемогою! Бажаємо творчих звершень і починань!

 

Маляр Оксана Петрівна, голова циклової комісії гуманітарних дисциплін


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook