Підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»

30 березня 2019 року

 У Львівському національному аграрному університеті на базі землевпорядного факультету 28-29 березня 2019 р. проходила підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій». Конкурс проводиться щороку з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, оволодівання ними інноваційними технологіями. Конкурсантами могли бути студенти, які здобувають вищу освіту за освітнім ступенем бакалавра та магістра. Засновником Конкурсу  є Міністерство освіти і науки України.

Учасниками конференції стали здобувачі освіти (бакалаври) технічного відділення спеціальності «Геодезія та землеустрій» Юсенко Ольга (науковий керівник Качановський О.І.) та Мартинюк Марина(науковий керівник Русіна Н.Г.). Наукові роботи студенток були відібрані до фіналу конкурсною комісією.

На конкурс подано 49 робіт з 24 закладів вищої освіти. За результатами рецензування на науково-практичну конференцію запрошено 40 студентів із 22 закладів вищої освіти, які у процесі дискусії захищали результати своїх робіт.

Доповіді авторів кращих робіт оцінювали члени галузевої конкурсної комісії, до складу якої увійшли 5 докторів з економічних і сільськогосподарських наук та 7 кандидатів наук із закладів вищої освіти різних міст України. Основна тематика наукових доповідей студентів торкалась наступних проблем: управління земельними ресурсами, застосування природоохоронних заходів при охороні земель, впровадження ГІС-технологій у землеустрої, проведення грошової оцінки земель, моніторингу земель та лісових угідь, геодезичного моніторингу.

Критеріями оцінювання були актуальність досліджень та наявність наукової новизни робіт.

За результатами оцінювання наші учасниці були нагороджені грамотами  за активну участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», а наукові керівники подяками за підготовку учасників. Хочемо зазначити, що це був перший досвід участі нашого закладу у такому заході.

Вітаємо  Юсенко Ольгу та Мартинюк Марину із достойним виступом  на конкурсі, їхніх керівників і бажає їм майбутніх наукових звершень!

Неля Русіна, голова циклової комісії землевпорядних дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook