На вченій раді НУБіП України оголосили результати діяльності відокремлених підрозділів за 2018 рік

28 лютого 2019 року

27 лютого 2019 року відбулися засідання керівників відокремлених підрозділівта вченої ради університету. Учасники заслухали звіт ректора Станіслава Ніколаєнка про діяльність університету в січні-лютому. Не оминув Станіслав Миколайович і профорієнтаційної роботи. Університет продовжує плідну міжнародну діяльність, дослідництво, організацію практичного навчання тощо.

У ході засідання проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша проаналізував результати освітньої, наукової, методичної, міжнародної, культурно-масової, фінансово-господарської і спортивної діяльності відокремлених підрозділів за 2018 рік.

  1. Вступна кампанія

Першим показником основних результатів діяльності відокремлених підрозділів стала вступна кампанія. Цього року ряди студентів поповнили 462 особи для здобування освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» та освітнього ступеня «бакалавр». Це на 8 студентів менше ніж у Немішаївський АТК.

  1. Освітня діяльність

Наступний показник – освітня діяльність. Тут був врахований контингент студентів, який становить 1365 осіб, з них 904 студенти навчаються за кошти державного бюджету та 461 – за кошти фізичних та юридичних осіб. Знову ми поступилися у кількості студентів Немішаївському АТК на 127 осіб, хоча наш коледж більше на 214 осіб навчає за кошти фізичних та юридичних осіб.

Ще один з показників освітньої діяльності, це кількість випускників коледжу, які вступили на навчання до базового закладу на ОС «Бакалавр» у 2018 році. Тут ми посіли четверте місце, хоча динаміка росту очевидна – збільшення на 23 студенти з минулим 2017 роком, і це найбільший показник.

Частиною базового закладу є Міжкафедральна навчальна лабораторія, яка діє на базі коледжу з 2017 року. Цього року там продовжили навчання за ОС «бакалавр» 40 студентів, що є не найвищим показником.

Першим серед відокремлених підрозділів ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» отримав ліцензії на підготовку з фахової перед вищої освіти за сімома спеціальностями.

  1. Наукова та методична діяльність

Важливим показним є наукова та методична діяльність відокремлених підрозділів. Педагогічні працівники ВСП «РК НУБіП України» підготували до друку 50 публікацій.

Всього участь у конференція взяли 37 педагогічних працівники.

Викладачі впродовж 2018 року керували дослідницькою роботою студентів. За результатами дослідницької діяльності студентами підготовлено статей і тез доповідей загальною кількістю 75.

Всього участь у конференціях взяли 82 студенти.

Впродовж 2018 року у коледжі було проведено п’ять конференцій, у яких брали участь представники навчальних закладів західного регіону та України.

Науково-педагогічними та педагогічними працівниками у 2018 році підготовлено науково-методичних розробок загальною кількістю 125.

  1. Міжнародна діяльність

Міжнародна діяльність у відокремлених підрозділах проводиться за різноманітними програмами з 15 країни Європи та Америки. Зокрема, наш навчальний заклад здійснює сім видів міжнародної діяльності у сфері вивчення іноземних мов, соціальній, ІТ, екологічній і аграрній, що засвідчує нашу найвищу активність.

  1. Спортивна та культурно-масова діяльність

Важливим показником діяльності відокремлених підрозділів є спортивна та культурно-масова діяльність.

Результативним у цьому напрямі стало відкриття спортивного майданчику зі штучним покриттям на базі нашого коледжу. Також допомогли підвищити показник призові місця у змаганнях з різних видів спорту, а саме 9 призових місць в обласних змаганнях ФСТ «Колос», 14 – у всеукраїнських змаганнях серед студентів вищих навчальних закладів, 3 – у міжнародних змаганнях.

На ХХХVІІ Міжнародному фестивалі художньої творчості «Голосіївська весна – 2018» наш коледж завоював 8 дипломів І-ІІІ ступенів. Ми стали другими по кількості отриманих дипломів.

  1. Фінансово-господарська діяльність

У програмі розвитку університету «Голосіївска ініціатива – 2020» у напрямі «Забезпечення фінансової стійкості університету» поставлене чітке завдання – довести загальний обсяг зароблених коштів спеціального фонду до рівня не меншого за 50% бюджетного фінансування.

ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» серед трьох відокремлених підрозділів, яким вдалося досягти визначеного рівня з показником 55%.

У 2018 році закуплено 25 комплектів комп’ютерної техніки, що дозволило покращити показник кількості студентів на один комп’ютер – 4,8.

З жовтня 2016 року наш коледж входить до складу Національного унвірситет біоресурсів і природокористування України.

За усіма показниками ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» серед 11 відокремлених підрозділів посів ПЕРШЕ МІСЦЕ.

Вітаємо усіх, хто своєю сподвижницькою діяльністю і сумлінним навчанням сприяв досягненню такого вагомого успіху!

Василь Царук, заступник директора з навчальної роботи 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook