Досвід Італії в стінах нашого університету

23 травня 2019, 23:29

  

23 травня 2019 р. до Національного університету біоресурсів і природокористування України, на запрошення гуманітарно-педагогічного факультету, завітали гості з Італії: професори Антоніо Колавеччо та Андреа Малтоні
 
Відомі вчені італійських університетів для студентів, аспірантів і науково-педагогічних працівників нашого університету прочитали публічні лекції на теми: «Основні тенденції врегулювання міжнародних відносин між Італією і Україною» (Prof. Dr. Antonio Colavecchio) і «Світова глобалізація та виклики безпеки для Європи. На прикладі Італії» (Prof. Dr. Andrea Maltoni). 
 
 
 
 
Науковці у своїх виступах окреслили ключові напрямки та сфери співпраці двох європейських держав, враховуючи об’єктивну дійсність, яка складається нині на європейському ареалі. Окреслили коло проблем зовнішньополітичної діяльності обох держав, виокремивши при цьому вектори, що мають спільну точку перетину.
 
Зустріч виявилася цікавою та конструктивною – доповідачам було поставлено ціляй ряд питань викладачами та студентами, причому спілкування відбувалося англійською мовою.
 
 
 
Тісне міжнародне спілкування в колі досвідчених, а також молодих науковців, сподіваємося, посприяє налагодженню плідної співпраці у науково-освітній сфері між НУБіП Украни та університетами Італії.
 
Гості мали змогу прогулятися територією університетського кампусу, ознайомитися із його понад столітньою історією, помилуватися ошатним ботанічним садом. 
 
 
 
Людмила Лановюк
доцент кафедри міжнародних відносин 
і суспільних наук 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook