Виробниче стажування на ТОВ «Бровафарма»

22 травня 2019 року

Завідувач кафедри Володимир Духницький, доценти Григорій Бойко та Юлія Палиця пройшли виробниче стажування на базі ТОВ «БРОВАФАРМА».
«ТОВ «БРОВАФАРМА» - найбільший в Україні виробник ветеринарних препаратів для лікування і профілактики захворювань тварин. У лінійці засобів, що випускаються, представлені ветеринарні препарати для сільськогосподарських тварин, птиці, риби, бджіл, коней та домашніх тварин. ТОВ «БРОВАФАРМА» розпочала працювати на українському ветеринарному ринку в 1992 р., має репутацію надійного виробника, який гарантує якість та безпеку ветпрепаратів, виготовлених відповідно до європейських стандартів GMP.
Програма стажування містила наступні розділи:
• Перспективи розвитку сучасного виробництва ліків. Розробка нових лікарських засобів. Загальні питання технології ліків.
• Принципи і положення належної лабораторної практики (GLP), належної клінічної практики (GCP), належної виробничої практики (GMP).
• Правила виробництва, транспортування, зберігання і контролю якості лікарських засобів.
• Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з виробництва, оптової, роздрібної торгівлі лікарськими ветеринарними засобами
• Нормативна документація у виробництві готових лікарських засобів.

 Г. Бойко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook