Всеукраїнська олімпіада НУБіП України для абітурієнтів - подія, яка дозволяє абітурієнту і на нас подивитись і себе показати

22 травня 2019, 12:52
механіко-технологічний факультет
 Всеукраїнська олімпіада Національного університету біоресурсів і природокористування України набирає все більшої популярності. Як засвідчив її цьогорічний другий тур: до участі у ньому було допущено 652 потенційних абітурієнтів НУБіП.
   Допомогти абітурієнтам ознайомитись з університетом та підготуватись до участі у другому турі олімпіади були залучені викладачі кафедри механізації тваринництва під керівництвом завідувача Хмельовського В.С.

   Оскільки деякі абітуріенти завчасно прибули до університету, зявилась нагода ознайомити їх з наяйскравішими сторонами нашого університету - мальовничою територією студмістечка, ботанічним садом, сучасними навчальними лабораторіями.

   Під час написання олімпіадних завдань до аудиторій заходив ректор університету С.Ніколаєнко.

   В той же час з батьками була проведена бесіда щодо умов, особливостей та переваг навчання у нашому університеті, а також обговорені важливі питання, що стосувались майбутнього працевлаштування, якості фахової підготовки, можливостей військової підготовки та перспектив аграрного сектору України.
   Сподіваємось, що абітурієнти змогли отримати достатньо вражень про наш заклад та забезпечити собі додаткові бали для вступу.

Доц. Віктор Ребенко 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook