Гурток з паразитології - переможець II етапу IIIV "Фестивалю студентської науки - 2019"

22 травня 2019 року

Надзвичайно насиченим подіями для всіх членів студентського наукового гуртка з паразитології виявився травень. Адже саме в цьому місяці в нашому університеті вже в восьме проходить «Фестиваль студентської науки», приурочений «Дню Науки», який вже більше двадцяти років третю суботу травня щорічно відзначає наукова спільнота України.
З нагоди цього свята на факультеті ветеринарної медицини 7 травня 2019 року відбувся І етап VIII «Фестивалю студентської науки - 2019». На даному заході були представлені здобутки студентських наукових гуртків факультету ветеринарної медицини. З 28 гуртків свої результати представили 21 гурток, серед яких був і наш, який на високому рівні представила староста гуртка студента 2 курсу 9 групи – Оксана Захарова, на засіданні були присутні також члени нашого наукового гуртка.

За результатами І етапу гурток з паразитології посів почесне перше місце і отримав можливість представляти наш факультет на ІІ етапі «Фестивалю студентської науки - 2019».
14 травня 2019 року в 1 корпусі, ауд. 69 відбувся ІІ етап «Фестивалю студентської науки–2019». На ньому були представлені здобутки найкращих студентських гуртків Національного університету біоресурсів і природокористування України та його відокремлених підрозділів. Всього на заході було представлено 25 студентських наукових гуртків. Наш гурток представляла староста – Оксана Захарова.

18 травня 2019 року в «День Науки» в університеті відбулось урочисте засідання, що стало своєрідним підпиттям підсумків наукової діяльності колективу. На цьому засіданні були вшановані і здобутки наукових гуртків-переможців IIIV «Фестивалю студентської науки-2019». За результатами II етапу наш гурток отримав почесне І місце та був нагороджений дипломом І ступеня. Дипломи переможцям вручали в.о. ректора НУБіП України, професор С.М. Ніколаєнко та перший проректор, професор І.І. Ібатуллін.

Лауреатів та переможців вітали художні колективи кафедри культурології. А завершилось святкування колективним фотографуванням.

Доцент кафедри паразитології та тропічної ветеринарії, к.вет.н. Олена Семенко


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook