У НУБіП України 18 травня відзначили День науки - 2019

18 травня 2019 року
Уже більше двадцяти років у третю суботу травня щорічно наукова спільнота України відзначає своє професійне свято – День Науки. З цієї нагоди у НУБіП України 18 травня відбулося урочисте засідання, що стало своєрідним підбиттям підсумків наукової діяльності колективу.
До учасників зібрання з вітальним словом звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який зазначив, що світовий прогрес беззаперечно пов’язаний із розвитком науки, з можливістю і здатністю науковців розширювати людські межі світосприйняття та пропонувати реальні рішення для поліпшення життя людей. Сьогодні перед усіма нами, перед країною стоять складні виклики, відповідь на які визначатиме умови життя українців багатьох поколінь.
У рамках заходу відзначили і здобутки наукових гуртків інститутів та відокремлених підрозділів університету, серед яких гурток «Електронік» Ірпінського економічного коледжу нагороджений грамотою як переможець у номінації «Фаворит VІІІ «Фестивалю студентської науки - 2019».
Вітаємо керівника гуртка Олександра Ясінського та старосту  Андрія Черкасова, які представляли проекти, виконані гуртківцями на заняттях.  
 
                                                    
 Андрій Сиротенко,
заступник директора з виховної роботи

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook