Студенти коледжу долучилися до обговорення проблем розвитку національного фінансового ринку в умовах глобалізації

17 травня 2019 року
17 квітня у НУБіП України відбулася  Міжнародна  науково-практична студентська конференція «Фінансові механізми сталого розвитку України в умовах сучасних викликів».
Із вступним словом до учасників конференції звернувся Діброва А.Д., д.е.н., професор, декан економічного факультету  НУБіП України, який закцентував увагу на значенні  значення науково-дослідної, пошукової роботи здобувачів фінансової освіти у їх майбутньому навчанні. Давиденко Н.М., д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансів НУБіП України, наголосила  на актуальності питань, винесених для обговорення на міжнародній науково-практичній конференції.
До обговорення актуальних питань, що стосуються проблем та перспектив розвитку фінансів суб’єктів підприємництва, долучилися студенти з різних ЗВО України, серед яких:
- Національний університет біоресурсів і природокористування України та його відокремлені підрозділи:  «Ірпінський економічний коледж», «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової», «Боярський коледж екології і природних ресурсів»;
- Київський національний торговельно-економічний університет;
- Київський національний університет технологій та дизайну;
- Національний університет «Львівська політехніка» та інші.
            Ірпінський коледж представляли Крило Карина з доповіддю «Фінансове забезпечення інноваційної діяльності агропромислового підприємства»  та Вигівська Ангеліна з доповіддю  «Місцеві збори в Україні у 2019 році: особливості їх адміністрування». Студентки економічного відділення  Ветькало Лариса і Кулаковська Юлія взяли участь у конференції дистанційно. Доповідачі звернули увагу на основні проблеми фінансового та банківського забезпечення господарської діяльності, акцентували увагу на методології податкового регулювання, страхового захисту підприємств. 
Учасники конференції оцінили сучасні виклики на шляху до реформування економіки, фінансів і страхування, проаналізували державні програми фінансової підтримки підприємств агропромислового комплексу і запропонували напрямки подальшого розвитку системи державної підтримки фінансового механізму в аграрному секторі  України.
Актуальні питання, висвітлені доповідачами,  сформульовані  висновки викликали жваву дискусію учасників конференції та отримали високу оцінку присутніх науково-педагогічних працівників.
 
Лариса Гурська, Наталія Лісовська, викладачі циклової комісії  

                                              фінансово-економічних  та облікових дисциплін 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook