ВІДГУК ПРО ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ ВОЗНЮК Т. М.

16 травня 2019 року

14.05.2019 р. відбулося відкрите практичне заняття ас. кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Вознюк Т.М. зі студентами четвертої групи 2-го курсу механіко-технологічного факультету з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням на тему «The Cars and the Environment».
Заняття проходило у формі евристичної бесіди задля розвитку різнорідних іншомовних когнітивних та комунікативних умінь. На дошці зазначена тема заняття та активна лексика.


На розсуд майбутніх агроінженерів була винесена проблема забруднення довкілля транспортними засобами та способи виявлення ставлення кожного до її вирішення оскільки транспортно-дорожний комплекс – одне з найпотужніших джерел забруднення навколишнього середовища. Крім того, транспорт – основне джерело шуму у містах, а також джерело теплового забруднення.

 

Вдалим прийомом стало і складання діалогу – обговорення шкали віднесеності певного виду транспорту до певного рівня, враховуючи показники його поширеності, зручності, вартості, частоти використання та впливу на довкілля у підгрупах. Допоміжним моментом зацікавлення студентів став пошук паралелей з реальним життям, посилання на певних відомих діячів, які обрали той чи інший вид транспорту.
Вознюк Т.М. забезпечила студентів потрібним роздатковим матеріалом та ТЗН. Всі студенти брали активну участь в обговоренні актуальної для них проблеми.

ст. викладач К.Г. Якушко,
викладач А.В. Поліщук,
доц. Л.В. Березова

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook