Студенти-журналісти готові перейти від теорії до практики

18 травня 2019, 17:18
НУБіП України

 Кожний весняний день для студентів гуманітарно-педагогічного факультету насичений подіями, зустрічами, активним спілкуванням. Студенти спеціальності «Журналістика» живуть очікуванням екзаменаційної сесії, а після неї – практики. Тому такою важливою для них стала зустріч зі Стрижеус Аллою, керівником проекту AgroPortal.ua.

Ця зустріч дала змогу дізнатись багато нового в аграрній сфері, а особливо – аграрній журналістиці.
Зустріч у формі практичної консультації виявилася надзвичайно сприятливою для взаєморозуміння між студентами та професійним журналістом. Розповідь А. Стрижеус базувалася на практичних настановах, запитаннях-відповідях, а це виявилося особливо актуальним напередодні практики. Керівник проекту проінформувала студентів про їхнє можливе працевлаштування, ознайомила з сайтами на аграрну тематику, порадила, як правильно обрати напрямок в улюбленій справі. Студенти дізналися, як розкрутити власний сайт, які вимоги пред’являють до журналістів їхньої команди.
Цікава зустріч була продовжена у форматі запитань від студентів та професійних відповідей від А. Стрижеус. Студенти винесли для себе важливий урок: сайти – необхідне і цінне джерело інформації для журналістів сьогодення; потрібно навчитися отримувати інформацію.
Проект AgroPortal.ua створено професіоналами, це компетентна команда. Тому правдивість інформації, якою оперують журналісти проекту, є запорукою їхнього іміджу не лише в Україні, а й за кордоном.
Студенти-журналісти отримали професійні настанови, які зможуть використати і підтвердити під час проходження практики.

Бойко Олена,
студентка 1 курсу спеціальності «Журналістика»

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook