В Україні за добу виникає до 100 пожеж в екосистемах

7 травня 2019 року
м. Київ

Попри зменшення інтенсивності виникнення пожеж з 600 за добу в квітні до 100 пожеж в травні, їх загальна кількість в три рази перевищує минулорічні показники. Про це заявив перший заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олег Мельчуцький під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо пожежонебезпечної ситуації в Україні у вівторок, передає кореспондент УНН.

"Якщо оцінювати поточну ситуацію з пожежами в природних екосистемах, то завдяки запровадженим урядом у квітні заходам вона дещо стабілізувалась, однак залишається складною. На фоні зменшення інтенсивності виникнення пожеж з 600 за добу в квітні до 100 пожеж в травні, їх загальна кількість все ж в три рази перевищує минулорічні показники, а площа – в 6 разів", - сказав Мельчуцький.

З його слів, найбільше таких пожеж сталось у Київській, Дніпропетровській та Івано-Франківській областях.
Нагадаємо, в Україні за три місяці виникло пожеж, як за півроку.
 
 
За матеріалами: https://www.unn.com.ua/uk/news/1798532-v-ukrayini-za-dobu-vinikaye-do-100-pozhezh-v-ekosistemakh-dsns?fbclid=IwAR0l2uDAWpvxm1SDoOjIgb-rnCQyk-OZr2biP5ibDc8jtG32pphHudxAXWk
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook