Семінар-навчання «Порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві»

15 травня 2019, 16:44

Державне підприємство «Головний навчально-методичний центр Держпраці» організовує 13–14 червня 2019 року семінар-навчання на тему: «Порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві» (постанова Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 337).

Запрошуємо на семінар-навчання юридичних і фізичних осіб, які відповідно до законодавства України використовують найману працю, а також викладачів кафедр охорони праці закладів вищої освіти України та викладачів навчальних центрів, які здійснюють навчання з питань охорони праці.

Порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві визначає процедуру проведення розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві.

До проведення семінару-навчання запрошені представники Держпраці, Федерації профспілок України, а також Фонду соціального страхування України.

Всі учасники отримають матеріали семінару-навчання та відповідні сертифікати. Семінар-навчання організовується на базі  ДП «ГНМЦ».

Звертаємо увагу, що сертифікат ДП «ГНМЦ» є підтвердженням підвищення кваліфікації учасників заходу.

Реєстрація учасників з 9.00 до 11.00.
Початок семінару-навчання об 11.00.

Сайт: gnmc.kiev.ua
E-mail: [email protected].
Телефон для довідок: 067-413-08-14.

 

доц. М. Мотрич

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook