Гурток "Паразитологія" - переможець І етапу «Фестивалю студентської науки – 2019» на факультеті ветеринарної медицини

13 травня 2019, 18:43

Гурток "Паразитологія" - переможець І етапу «Фестивалю студентської науки – 2019» на факультеті ветеринарної медицини!

    З метою розвитку студентської наукової та інноваційної діяльності в НУБіП України, залучення молоді до роботи в студентських наукових гуртках і з нагоди Дня науки 17 квітня – 14 травня в університеті проходить VІIІ «Фестиваль студентської науки – 2019». Представлення результатів наукової діяльності, стратегії розвитку, заслуховування звітів про роботу, відбір кращих студентських наукових гуртків у структурних підрозділах факультету ветеринарної медицини відповідно до програми проведення Фестивалю було проведено 7 травня 2019 року.

     Учасників Фестивалю оцінювала комісія, яка складалась з 9 осіб: від Спілки молодих вчених – Євгеній Шульга, Леонора Адамчук, Ельвіна Старкова; від Ради аспірантів – Михайло Матвєєв, Тетяна Розбицька; від Студентського наукового клубу – Рустем Джафаров, Дмитро Савчук; від науково-педагогічних представників ФВМ – Віктор Трокоз і Людмила Кондрасій.

     З вітальним словом виступили директор НДІ здоров’я тварин, професор Дмитро Засєкін, професор Віктор Трокоз, заступник директора НДІ здоров’я тварин, доцент Ярослав Сердюков, які наголосили на важливості розвитку науки серед молоді та побажали успіху гуртківцям у своїх виступах.

У ході представлення результатів діяльності гуртків відбулася справжня наукова дискусія, члени комісії проявляючи жвавий інтерес і задавали студентам-гуртківцям багато запитань.

Серед 21 наукового студентського гуртка, гурток "ПАРАЗИТОЛОГІЯ" (староста гуртка – Оксана Захарова, науковий керівник – доцент О. В. Семенко) кафедри паразитології та тропічної ветеринарії зайняв перше призове місце.

     Нагородження керівника і старости гуртка відбулося на розширеному засіданні деканату в суботу, 11 травня 2019 р. Грамоти вручив декан факультету ветеринарної медицини, академік М. І. Цвіліховський з побажанням подальших успіхів!

 

  Вітаємо з перемогою та бажаємо успіху у фінальному етапі VІIІ «Фестивалю студентської науки – 2019»!

 

 

Дмитро Засєкін,
директор НДІ здоров’я тварин,

Раїса Слободян, доцент кафедри паразитології

та тропічної ветеринарії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook