ВЕСНЯНА ШКОЛА «На шляху до гарантування безпечності харчових продуктів: підходи у запровадженні та здійсненні Європейського контролю за безпечністю харчових продуктів»

11 травня 2019 року

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ спільно з «НАУКОВО-МЕТОДИЧНИМ ЦЕНТРОМ «АГРООСВІТА» проводить ВЕСНЯНУ ШКОЛУ «На шляху до гарантування безпечності харчових продуктів: підходи у запровадженні та здійсненні Європейського контролю за безпечністю харчових продуктів» (Модуль за програмою Ерасмус+ Жан Моне «EU Food Safety Control» («Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС»))

Організатори заходу Національний університет біоресурсів і природокористування України
ДУ «НМЦ «Агроосвіта»
Дата проведення: 14–16 травня 2019 р.
Місце проведення: НМЦ «Агроосвіта», вул. Смілянська 11, конференц-зал № 3 ( 2 поверх)

Час проведення: 10.00–16.00
09. 30–10.00 Реєстрація учасників заходу, вітальна кава
10.00 Початок роботи

Вся інформація у прикріпленому файлі

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook