Профорієнтаційна робота у загальноосвітній школі №18 м. Ірпінь (смт. Коцюбинське)

26 квітня 2019 року
 
25 квітня 2019 р. староста 3 групи спеціальності «Міжнародні відносини» Тетяна Маргітич відвідала загальноосвітню школу I-III cтупенів №18 м. Ірпінь.
 
                                                                               
Кожного разу, при зустрічі з випускниками в рідній школі чи в будь-якій іншій, мене переповнюють почуття хвилювання і гідності. Навчатись в одному із кращих університетів України – це дуже відповідально, адже ти також є частинкою цієї родини. Під час зустрічі з учнями 11 класу розповіла про Національний університет біоресурсів і природокористування України, і зокрема про гуманітарно-педагогічний факультет, де навчаюсь. В учнів з’явилися питання різного характеру: хтось цікавився якістю викладання дисциплін, хтось атмосферою студентського життя, а хтось ‒ навчальним процесом та розміщенням корпусів. На всі ці питання є тільки одна відповідь. НУБіП України – це університет, який насичений своєю понад віковою історією, який піклується про своїх студентів та викладачів, корпуси компактно розміщенні на території Голосіївського району, графік навчання студента скоригований чудово – залишається час на відпочинок, роботу, хобі та друзів.
 
 
Для мене НУБіП України став другим домом, тут про мене турбуються викладачі. Тут ти відкриваєш нові двері свого життя, тут знаходиш друзів, з якими впевнено крокуєш далі по студентській стежині, тут проходять найпрекрасніші роки життя, тут можеш відкрити в собі різні таланти та досягнути нових вершин.
 
Університет надає великий вибір спеціальностей, щоб кожний обрав омріяний фах і працював надалі із задоволенням. Також, ви зможете розвивати і удосконалювати іноземні мови, в наш час – це необхідно! Ще однією із переваг і досягнень нашого університету – практика, стажування та навчання за подвійними дипломами в різних куточках світу.
 
 
В поглядах випускників була помітна зацікавленість, і це було надзвичайно приємно! 
Чекаємо Вас в стінах нашого університету, будемо раді Вас бачити!
 
 
 
Тетяна Маргітич,
староста групи МВ-18003б,
Юлія Сєкунова,
куратор групи МВ-18003б, 
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook