Продовжуємо удосконалення професійних умінь з навчальної дисципліни «Екологічна паспортизація підприємств»

7 травня 2019, 10:18

Протягом навчально семестру програма дисципліни передбачала застосування різних форм інтелектуальних завдань (розв’язок задач, заповнення форм паспортів, вирішення екологічних ситуацій тощо) та відвідування провідних підприємств та організацій для вивчення механізмів екологічного управління на підприємстві та систем безвідходного виробництва. Досягти високих результатів у формуванні професійно-практичних умінь й навиків у студентів можливо при виїзних практичних зайняттях, які є запорукою вдосконалення професійних умінь та навиків, а також допомагають студентам зрозуміти основні професійні функції, які пов’язані з їхньою майбутньою професією.

Уже вкотре для студентів 4 курсу зі спеціальності «Екологія» відбулося виїзне практичне заняття з навчальної дисципліни «Екологічна паспортизація підприємств» до ПрАТ «Оболонь». Метою заняття було ознайомлення із системою управління безпечністю харчових продуктів на виробництві (ISO 22 000:2005), розробкою та запровадженням екологічної політики на підприємстві, керування її екологічними аспектами.

Вважаю, що проведення такого виду виїзних занять з дисципліни сприяє кращому засвоєнню студентами теоретичних знань, що були викладені у процесі лекцій протягом даного семестру та формування практичних умінь щодо реалізації систем екологічного управління на підприємстві.

Висловлюю вдячність за сприяння у проведенні виїзного практичного заняття для студентів з спеціальності «Екологія» завідувачу кафедри екології агросфери та екологічного контролю Володимиру Чайці.

 

 

Віта Строкаль, організатор,

доцент кафедри екології агросфери та

екологічного контролю

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook