Студентський науковий квітень – 2019: наукові гуртки кафедри прозвітували про свою роботу

30 квітня 2019, 10:18

VIІI «Фестиваль студентської науки НУБіП України − 2019» завітав на юридичний факультет цьогоріч наприкінці квітня, а це певна відповідальність як гуртківців, так і їх наукових керівників. Адже навчальний семестр ще триває і не усі види робіт завершено. Але девіз нашої роботи залишає віру у те, що у планах, то буде виконано!

 

22 квітня 2019 року у стінах навчального корпусу №6 пройшов перший етап конкурсу, на якому були презентовані звіти студентських наукових гуртків юридичного факультету і факультету землевпорядкування.

 

Від кафедри теорії та історії держави і права були представлені звіти двох студентських наукових гуртків «Клуб юних теоретиків» (науковий керівник – Віра Качур, доповідачі – Анастасія Андрощук та Марія Бутіна) та «Історія вчень про державу і право» (науковий керівник – Людмила Протосавіцька, доповідач – Марта Колич). Результати їх роботи, із якими можна ознайомитися на відповідних веб-сторінках, викликали жваве обговорення та схвальні оцінки журі та усіх присутніх.

 

 

Внаслідок тривалих дискусій та підрахунку голосів було визначено переможців. За першість у фіналі боротимуться гуртки Ними стали гурток «Клуб юних теоретиків» від юридичного факультету та гурток «Геодезія» від факультету землевпорядкування.

 

Бажаємо успіху учасникам фіналу VIII «Фестивалю студентської науки – 2019».

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії та

історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook